nikaplis
Fanka BB :)
*głupie pytanie ale to w sumie wiadomoKupię pytanie ale czy regularne cykle to zawsze jedna ilość dni? Na przykład 28 i już? Bo jak odkąd odstawiłam tabletki to mam lekkie wahnięcia 30, 28, 26, 26, 30, 27![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
*głupie pytanie ale to w sumie wiadomoKupię pytanie ale czy regularne cykle to zawsze jedna ilość dni? Na przykład 28 i już? Bo jak odkąd odstawiłam tabletki to mam lekkie wahnięcia 30, 28, 26, 26, 30, 27![]()
Kupię pytanie ale czy regularne cykle to zawsze jedna ilość dni? Na przykład 28 i już? Bo jak odkąd odstawiłam tabletki to mam lekkie wahnięcia 30, 28, 26, 26, 30, 27![]()
Nie, regularne to takie +/- 2 dniKupię pytanie ale czy regularne cykle to zawsze jedna ilość dni? Na przykład 28 i już? Bo jak odkąd odstawiłam tabletki to mam lekkie wahnięcia 30, 28, 26, 26, 30, 27![]()
po odstawieniu to raczej normalne, ja odstawiłam wiosną...po 12 latach brania, najpierw miałam cykle po 32 dni, później po 30, 28, teraz 27... kilka dni różnicy to nadal cykle regularne.Kupię pytanie ale czy regularne cykle to zawsze jedna ilość dni? Na przykład 28 i już? Bo jak odkąd odstawiłam tabletki to mam lekkie wahnięcia 30, 28, 26, 26, 30, 27![]()
macica mi musuje co miesiąc przed okresem, jak widać z musowania nic innego nie wychodzi tylko okresTo zależy czy miałaś pryszcza i czy musuje Ci macica![]()
Normalne, też tak miałam po odstawieniu antykoncepcji jak i przed antyKupię pytanie ale czy regularne cykle to zawsze jedna ilość dni? Na przykład 28 i już? Bo jak odkąd odstawiłam tabletki to mam lekkie wahnięcia 30, 28, 26, 26, 30, 27![]()
jak już zapłaciłam 70 zł to dokończę opakowanieInozytol może wydłużyć/skrócić pierwsze kilka cykli, ale w ogólnym rozrachunku wpływa na jakość komórki jajowej. Czasem naprawdę warto poświęcić 2 msc
Do neurologa najlepiej ale możesz tez spróbować wizyty u fizjo Seby sprawdził czy wszystko ok z kręgosłupemDziewczyny może wiecie gdzie się zgłosić by mnie przebadano z powodu częstych boli głowy?
Jak brałam seronil to wszystko było Ok.. a teraz po tych poronieniach mi chyba hormony ześwirowany i ciagle mnie głowa boli. Można zwariować :-(