Brownie1992
Moderator
Hmm, a dawno robiłaś ta prolaktyne? Bo jak byl spoko wynik, nie przy górnej granicy to nie ma sensu wydawać kasyNie, ja wszystkie badania robie na wlasna reke wlasnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm, a dawno robiłaś ta prolaktyne? Bo jak byl spoko wynik, nie przy górnej granicy to nie ma sensu wydawać kasyNie, ja wszystkie badania robie na wlasna reke wlasnie.
Raz byla przy górnej, ale dawno. Potem byla po sordku.Hmm, a dawno robiłaś ta prolaktyne? Bo jak byl spoko wynik, nie przy górnej granicy to nie ma sensu wydawać kasyMoże poczekaj co Ci wyjdzie na tej histeroskopii
![]()
Dobra nawyzej posiedze chwile w aucie zeby sie uspokoic. Zrobie juz jak i tak jade na te wszystkie badania 3-5dc.
@Zazuu podpowiedzialabys mi co 3-5 moglabym tu dorzucic?
Lh
Fsh
Estradiol
Prolaktyna
Shgb
DHEAS
testosteron
Androstendion
Tarczyce mialam sprawdzana niedawno wiec nie robie.
Robilam niedawno ferrytyne, zelazo, kwas i b12Myślę, że wszystko co ważne jest. Chyba, że nie badałas żelaza i ferrytyny to warto i jeśli dawno nie kontrolowałas to b12 i d
W Alabie był ostatnio pakiet o zajebistej nazwie: "menopauza" i tam chyba była prolaktyna i te nasze hormony z listy 3-5 dcNie, ja wszystkie badania robie na wlasna reke wlasnie.
Widzialam to jak szukałam ceny AMHW Alabie był ostatnio pakiet o zajebistej nazwie: "menopauza" i tam chyba była prolaktyna i te nasze hormony z listy 3-5 dc
Lekarze mowia że nie ma znaczenia...Dziewczyny prolaktyne sie robi 3-5 dc czy nie ma znaczenia?