Wypełniam ankietę przed wizyta w Luxmed i zastanawiam się, czy głównym celem mojej wizyty są nieregularne miesiączki, czy skierowania na badania.
Oba tematy są głównym celem wizyty
.
Oba tematy są głównym celem wizyty
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A czy jak już jestemy przy temperaturze, to pobudki w nocy maja bardzo duży wpływ? Mam 3 koty, 4h nieprzerwanego snu jest niewykonalnemoże bez sensu się męczę codziennym budzeniem i mierzeniem temperatury o 6, jeżeli przez nocne wyścigi kotów nie mam szansy na wiarygodny pomiar (nie wstaję w nocy, już nawet przed sikaniem się powstrzymuje, no ale wybudzają mnie po kilka razy)
A odpowiedź jest w jakiś sposób wiążącaWypełniam ankietę przed wizyta w Luxmed i zastanawiam się, czy głównym celem mojej wizyty są nieregularne miesiączki, czy skierowania na badania.
Oba tematy są głównym celem wizyty.
dobrze wiedzieć,popróbuje z tymi pomiarami w następnym cyklu jeśli znów w tym nie wyjdzie,chyba muszę tez w jakiś porządny termometr się zaopatrzyć bo czytałam ze są termometry owulacyjne chociaż nie wiem czy są dobre i czy nie bardziej się opłaca jakiś inny z apteki,teraz mam elektryczny ale nie ufam mu za bardzoNo to tak temperatura mierzona w trakcie dnia nie ma znaczenia dla obserwacji cyklu. Ja na przykład na czole czy pod pachą nigdy nie osiągam nawet 36 stopni i tak było zawsze i w ciążach również, a jak mierzyłam w pochwie w ciągu dnia (sprawdzałam z ciekawości również nie z fetyszu) to potrafiłam dobijać i do 38
gdzie rano na przykład 35,6 i to temp orzed owu
dobrze wiedzieć,popróbuje z tymi pomiarami w następnym cyklu jeśli znów w tym nie wyjdzie,chyba muszę tez w jakiś porządny termometr się zaopatrzyć bo czytałam ze są termometry owulacyjne chociaż nie wiem czy są dobre i czy nie bardziej się opłaca jakiś inny z apteki,teraz mam elektryczny ale nie ufam mu za bardzo..
odpowiedz "tak", niech się zastanawiająWypełniam ankietę przed wizyta w Luxmed i zastanawiam się, czy głównym celem mojej wizyty są nieregularne miesiączki, czy skierowania na badania.
Oba tematy są głównym celem wizyty.
No w sumie tak- można zaznaczyć tylko jedną opcję. Wybrałam skierowania na badania.A odpowiedź jest w jakiś sposób wiążąca?
Nie było takiej opcji do wyboruodpowiedz "tak", niech się zastanawiają![]()
dobrze ze ilość pryszczy nie jest wyznacznikiem dzieciów w cioonszy bym przedszkole miałaMam dwa pryszcze na brodzie przed owulacją, o rety, to chyba będzie bliźniaczy cionsz.