Calineczka92
Fanka BB :)
21dca który dc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
21dca który dc?
potwierdzam, mój mąż jest zboczeńcem, ale na szczęście tylko w stosunku do mnieOchotnicy też są takimi zbokami jak zawodowi?![]()
O nieeee, pięciu strażaków w rodzinie to aż nadto![]()
z tego co czytałam na różnych wątkach, dziewczyny się właśnie kiepsko po nim czuja. Jesteś niezniszczalna![]()
no dziwnie, dziwnie. Żadnego dominującego? No pewnie sytumlacje trzeba bedzie włączyć
hmm... jedynie co to stary miał bramkę od strażaków, musiał gasić pożar i dawać im flaszkiNo, szpaler. Na slubie. Z siekierkami
No tak podejrzewa, ale w listopadzie ma mieć urlop, więc dlatego w grudniu mam się zgłosić około 14dc., zobaczymy co też progesteron pokażemoże trzeba stymulować ta owulacje, bo może faktycznie jej nie ma![]()
No właśnie nic, nawet mi tam pokazywał i dostałam jakieś 3 zdj i porównamy na przyszłej wizycieno dziwnie, dziwnie. Żadnego dominującego? No pewnie sytumlacje trzeba bedzie włączyć![]()
U nas akurat wszystkie karteki wyjechały. A braliśmy ślub pod OCRMem. Tyle przegrać XDhmm... jedynie co to stary miał bramkę od strażaków, musiał gasić pożar i dawać im flaszki![]()
ja bym poszła w listopadzie do innego gina jeszczeNo tak podejrzewa, ale w listopadzie ma mieć urlop, więc dlatego w grudniu mam się zgłosić około 14dc., zobaczymy co też progesteron pokaże. Sama nie wiem co mam myśleć, na razie wiesz mówi pół roku starań to nie dużo, w wrześniu miałam zawirowania z cyklami więc mówi, że to też mogło i na tym się odbić
.