• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama

Załączniki

• Screenshot_20221105-071527_Premom.jpg
    Screenshot_20221105-071527_Premom.jpg
    136,1 KB · Wyświetleń: 77
Dziś o 4 potężny ból brzucha tabletka i ciepła bańka,🩸przyszedł.W tym miesiącu chyba dam kompletnie już na luz i przestane wyczekiwać tego dnia 🤰 bo szkoda nerwów i czasu żeby tylko o tym myśleć.Trzymajcie się i trzymam za was kciuku dziewczyny,niech dla was ten miesiąc będzie piękny i nie krwawy❤️

Ja brałam ten folik ale skończył sie juz jakis czas i brałam tylko witamimy mama dha, a wy co polecacie?
Ja do tej pory brałam wszystkie witaminy oddzielnie, a teraz wyhaczyłam i w promce kupiłam suple z Healthlabs. Tam są kapsułki na dzień i saszetki na noc. Jest tam właśnie folian + wiele innych substancji (m.in NAC, inozytol, cholina). Oprócz tego biorę D3, omega 3 i wit A+E. Pomału mi się już odechciewa tej suplementacji..
Tak biel bieli.
Pobolewa mnie okresowo podbrzusze trochę dzisiaj i temperatura w gorę o dziwo 0,12 kresek a test biały🤪🥴🤛
Jak temperatura do góry to zawsze jest nadzieja :D u mnie dzisiaj temp taka sama jak wczoraj.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry