Calineczka92
Fanka BB :)
Jest nadzieja@LaLaLaKoala miałaś rację zeby czekać jeszcze z ogłoszeniem @. Temperatura dzis ciutke w górę a w sluz lekko rozowy, może po seksie coś sie obtarło i dostanę w terminie 9.11.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jest nadzieja@LaLaLaKoala miałaś rację zeby czekać jeszcze z ogłoszeniem @. Temperatura dzis ciutke w górę a w sluz lekko rozowy, może po seksie coś sie obtarło i dostanę w terminie 9.11.
Czekam co u Ciebie się rozwinieDziękuję, pierwszy raz tak monitoruję cykl. Dziś idę do ginekologa i zastanawiam się czy cokolwiek dojrzy na usg co dawałoby szansę na dziecko
Daj znać jak będziesz mieć wynikPoszłam dziś zbadać progesteron po owu, bardzo mnie ciekawi wynik.
Nie spałam za bardzo przez dwie ostatnie noce, bo mamy szczeniaka na pokładzie. Pomyślałam siedząc w labo, że gdybym miała owulację teraz, to ciąża murowana![]()
Tak, robiłam hormonyDziewczyny czy przed zalecenia brania Clostilbegyt i tego typu podobnych środków na pobudzenie owulacji, czy przed mieliście zlecone jakieś badania od ginekologa?
Widzę kreskę jak nic, a ja z tych niewidzących! Super, gratulujęDziewczyny, nie dociera to do mnie. Robiąc zdjęcia trzęsą mi się ręce... Na żywo kreska jest ładniejsza. Gdyby nie wzrost temp na 37,3 to nawet bym nie pomyślała, żeby już robić test.
Drożność jajowodów.Dziewczyny czy przed zalecenia brania Clostilbegyt i tego typu podobnych środków na pobudzenie owulacji, czy przed mieliście zlecone jakieś badania od ginekologa?
Tak, beta obowiązkowo. Dopiero po niej mogę się zacząć wstępnie cieszyć.. Dam znać jak będzie wynikWidzę kreskę jak nic, a ja z tych niewidzących! Super, gratuluję, leć na betę
![]()