Matylda.<3
Fanka BB :)
jadę zaraz na betę. :-( czuje się jakby to był zły sen.Cooo... ale okres, okres?? Idziesz na bete zobaczyc co tam sie dzieje? Matko..![]()
Rano kolejny test pozytywny.
Krwawienie się rozkręca.
Jestem wrakiem człowieka dzisiaj…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jadę zaraz na betę. :-( czuje się jakby to był zły sen.Cooo... ale okres, okres?? Idziesz na bete zobaczyc co tam sie dzieje? Matko..![]()
Ja mialam "niby" miesieczne krwawienie a zaraz po nim okazalo się, jak wrocilam z wakacji ze podsypiam i zwymiotowalam rano, zrobilam test i ciąża więc wszystko mozliwe, ze masz w terminie krwawienie. Lekarz wyliczył mi ciążę od krwawienia i ustalił cc na 7.04 a ciąża okazała się starsza i zaczął porod naturalny 28.03.jadę zaraz na betę. :-( czuje się jakby to był zły sen.
Krwawienie się rozkręca.
Trzymaj sie kochana. Tule Cie wirtualnie..jadę zaraz na betę. :-( czuje się jakby to był zły sen.
Krwawienie się rozkręca.
Trzymaj sięjadę zaraz na betę. :-( czuje się jakby to był zły sen.
Krwawienie się rozkręca.
Kochana trzymaj sięjadę zaraz na betę. :-( czuje się jakby to był zły sen.
Krwawienie się rozkręca.
jadę zaraz na betę. :-( czuje się jakby to był zły sen.
Krwawienie się rozkręca.
Hej. Ja wczoraj z moim byliamy w klinice nieplodnosci. Mialam komplet badanian bo moj ginekolog dal skierowanie do szpitala, niestety moj luby nie za bardzo chcial isc na badania. Ale dostal skierowanie i juz byl na pobraniu krwi i teraz zostalo nam badanie nasienia. Odrazu lekarz zapytal sie czy godzimy sie na inseminacje bo za dlugo sie staramy . Moj progesteron to 0.4 lub mniej. Wiec powoedzial ze jak przyjda wszystkie wyniki mojego meza to umawiamy sie i dzialamy. Mam nadzieje ze sie uda![]()
To jeszcze zależy kiedy w ogóle był badany ;DProgesteron 0,4 to potwierdzenie braku owulacji o inseminacja nie rozwiąże tego problemu