Ceonis
Fanka BB :)
zdjęcia z trzonowania też?Na aplikacji premom w zakładce community tez jest publiczne forum. Tam to się dopiero dzieje. Dziewczyny dodają zdjęcia majtek albo śluz na palcachwięc tutaj to i tak jest luz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zdjęcia z trzonowania też?Na aplikacji premom w zakładce community tez jest publiczne forum. Tam to się dopiero dzieje. Dziewczyny dodają zdjęcia majtek albo śluz na palcachwięc tutaj to i tak jest luz
zdjęcia z trzonowania też?![]()
Na szczęście z takim się nie spotkałam![]()
Czyli vos się podzialo, ale nie wiadomo co jeszcze. Teraz progesteron i 2 beta dopiero cos powiedzą. Krwawienie ustalo? Konsultujesz się z ginekologiem?Beta 40.
Progesteron zrobię jutro jak będę powtarzać betę.
Coraz gorzej się czuje.
No to po to te wątki są uporządkowane tematycznieNo ja przeglądając publiczne forum nie mam ochoty oglądać cudzego goowna![]()
udało mi się umówić prywatnie do ginekologa dopiero na poniedziałek.Czyli vos się podzialo, ale nie wiadomo co jeszcze. Teraz progesteron i 2 beta dopiero cos powiedzą. Krwawienie ustalo? Konsultujesz się z ginekologiem?
@LunakHej dziewczyny. Byłam u gina i mam zmianę krwotoczna na lewym jajniku (nie wypytałem jakich jest rozmiarów bo myślałam że sobie tylko sprawdzę czy owu byla) byłam trochę zaskoczona. Zakładam że może to torbiel krwotoczna więc moje pytanie jak długo się taka wchłania i czy mogło być owu (bo chyba wtedy powstaje) nie wiem czy jest sens testować. Może któraś się orientuje. A mam testować jutro.
No to po to te wątki są uporządkowane tematycznie![]()