Nel331
Fanka BB :)
Możesz, chyba bierze się encorton ale pewna nie jestemmogę zrobić to sobie na własną rękę? Gdzie? ile kosztuje?co się na to bierze?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Możesz, chyba bierze się encorton ale pewna nie jestemmogę zrobić to sobie na własną rękę? Gdzie? ile kosztuje?co się na to bierze?
![]()
Przeciwciała przeciwplemnikowe we krwi.![]()
zrobię to czem prędzejTo już immunologia, w większości labów można zrobić chyba, ja płaciłam coś ponad 100 zł. Bierze się na to encorton który gooowno daje i je jeszcze bardziej podbija. ( u niektórych )![]()
Może być tak, że kiedyś podobał a teraz nie jeśli patrzeć na mój przypadek. Jestem po kilku ciążach z obecnym partnerem a teraz od roku przeciwciała wyyy*ebaoo do góry i ciąży brak.A może być tak, że kiedyś się komórkom Stary podobał, a teraz już nie?
I czy może być tak, że zachodzę w ciąże tylko w listopadzie?![]()
Chyba na odwrót może być, ze jak się nie podobał i się spodobał to już się podobaA może być tak, że kiedyś się komórkom Stary podobał, a teraz już nie?
I czy może być tak, że zachodzę w ciąże tylko w listopadzie?![]()
ale w ogóle jak to działa, to jest jakby że nie chce wszystkich plemników, a nie tylko Starego tak?Możesz, chyba bierze się encorton ale pewna nie jestemmyśle ze z 200 zł
Ej a mnie coś mówił immuno, ze nie powinno się mieć dużych przerw w seksie albo ze ogólnie w gumce a w płodne bez bo one wtedy właśnie siw zwiększająMoże być tak, że kiedyś podobał a teraz nie jeśli patrzeć na mój przypadek. Jestem po kilku ciążach z obecnym partnerem a teraz od roku przeciwciała wyyy*ebaoo do góry i ciąży brak.![]()
Ka to zrozumiała tak, ze coś w plemnikach starego jest takiego, ze mój organizm uznaje to za wrogie i wytwarza przeciwciałaale w ogóle jak to działa, to jest jakby że nie chce wszystkich plemników, a nie tylko Starego tak?
W stronę że się podobał a teraz nie też może być. Zaczynałam badać ponad rok temu z przeciwciałami (++) (dodatni od + do ++++) a teraz mam (++++) więc wcześniej się troszkę nie podobało a teraz na maxaChyba na odwrót może być, ze jak się nie podobał i się spodobał to już się podoba![]()
A macie czesto seks czy tak o ?W stronę że się podobał a teraz nie też może być. Zaczynałam badać ponad rok temu z przeciwciałami (++) (dodatni od + do ++++) a teraz mam (++++) więc wcześniej się troszkę nie podobało a teraz na maxa![]()