Zazuu
Fanka BB :)
Nie wiem ale partnera nie zmienię żeby to sprawdzić.![]()
Chodzi mi o to, że to ze ja mam takie przeciwciała nie znaczy że to przeciwciała nz mojego Starego tylko ogólnie na plemniki. @lady_in_blue pomusz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie wiem ale partnera nie zmienię żeby to sprawdzić.![]()
ja kiedyś czytałam o lasce, która miała uczulenie na orzechy brazylijskie, a jej stary to żarł, dlatego jej komórka nie chciała takiego plemnika. Stary odstawil, a ona zaszłaKa to zrozumiała tak, ze coś w plemnikach starego jest takiego, ze mój organizm uznaje to za wrogie i wytwarza przeciwciałaNp gdyby to był ktoś inny i inny plemnik to mogłoby być wszystko ok
W sumie stary nie je tego na co mam uczulenie, chyba ze sama nie wiem ze je mamja kiedyś czytałam o lasce, która miała uczulenie na orzechy brazylijskie, a jej stary to żarł, dlatego jej komórka nie chciała takiego plemnika. Stary odstawil, a ona zaszła![]()
Bo miał orzechowe plemnikija kiedyś czytałam o lasce, która miała uczulenie na orzechy brazylijskie, a jej stary to żarł, dlatego jej komórka nie chciała takiego plemnika. Stary odstawil, a ona zaszła![]()
taak, ja jeszcze wczoraj i biało + już mega okresowo się czuje
może zrób sobie jakieś testy alergiczne ?W sumie stary nie je tego na co mam uczulenie, chyba ze sama nie wiem ze je mam![]()
Można się ocierać o słup na którym jest główna tablica rozkładu pociągów na głównym (w budynku na środku)a mi wyjątkowo nie spuchły cycki nawet trochę i wcale nie bolą a zawsze równo tydzień po owulacji tak ze 3 dni mam balony jak Pamela i wrażliwe na dotykw sumie jak przestają boleć to już po tym wiem, że znowu lipa. Bym pomyślała, ze w ogóle nie było owulacji ale byłam przecież na usg i lekarz potwierdził, ze była
dziś 21 dc i też sobie siknęłam na teścik, dla sportu
oczywiście bez zaskoczenia ale spakowałam kolejne testy do plecaka i będę kontrolować dalej
jadę dziś pociągiem do Poznania, czy już zostało powiedziane dokładnie gdzie i o co na tym dworcu się ocierać?
![]()
No tak, przeciwciała przeciwplemnikowe to są takie ogólne. Nie że mają radar, że tępią tylko Starego Zazuu ale przystojni Włosi są mile widziani ;-)Chodzi mi o to, że to ze ja mam takie przeciwciała nie znaczy że to przeciwciała nz mojego Starego tylko ogólnie na plemniki. @lady_in_blue pomusz![]()
No tak, przeciwciała przeciwplemnikowe to są takie ogólne. Nie że mają radar, że tępią tylko Starego Zazuu ale przystojni Włosi są mile widziani ;-)
No niestety, cóż zrobićCałkiem bym zrozumiała taką selekcję![]()