królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Chyba normalna temperatura, na okres spadlo 36.36 a tak utrzymuje sie nisko do 36.64. Wcześniej mierzylam tylko do 1 dn cyklu i od ostatniego dnia @, teraz mierzę s trakcie.Ale dziwnea mierzyłaś w poprzednich cyklach?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chyba normalna temperatura, na okres spadlo 36.36 a tak utrzymuje sie nisko do 36.64. Wcześniej mierzylam tylko do 1 dn cyklu i od ostatniego dnia @, teraz mierzę s trakcie.Ale dziwnea mierzyłaś w poprzednich cyklach?
Powiem Ci więcej. Twój mąż też powinien je zrobić bo też je może mieć. Część facetów ze slabym nasieniem je ma.Sorry, ze tak drążę, ale jak zrobię to jedno badanie, przeciwciała przeciwplemnikowe, to bedzie miało sens? Czy powinnam je zrobić w pakiecie innych badan na który pewnie mnie nie stać? xD
Dziewczyny a jak to jest z tą temperatura? Jak podwyższona to progesteron jest produkowany i zostaje jeśli ciąża ale jeśli nie to kiedy zaczyna spadać? I czy są jakieś inne oznaki podwyższonego progesteronu? Jak napuchnięte piersi na przykład?
no ale to znaczy, ze jak i ja je mam i mój maż je ma to ejsteśmy jednym wielkim combem rozpaczy?Powiem Ci więcej. Twój mąż też powinien je zrobić bo też je może mieć. Część facetów ze slabym nasieniem je ma.
Ok dziękuję. To teraz mam nową rzecz o ktorej mogę fiksowaćPiersi mogą ale nie muszą być takim symptomem. Generalnie temperatura jest jednym z najbardziej pewnych o ile jest mierzona prawidłowo o tu trzeba pamiętać o wszystkich zasadach, a nie wybiórczo.
No i co do spadku to różnie. Jednym spada 3 dni wcześniej innym 1 a jescze innym spada w dniu okresu
A co Ty Bridget Jones?I na to teoretycznie są te szczepienia limfocytami partnera lub dawcy?
Dobra to mam jeszcze jedno durne pytanie. Mam USG w sobotę. I teraz wiem, że lekarz jest wstanie powiedzieć, że owulacja była lub nie. Ale czy będzie mi wstanie powiedzieć czy była w poniedziałek czy dzisiaj?![]()
Oznacza, że jeśli macie w dużych mianach to da się to leczyć, jeśli w małych to nic z tym się nie robi.no ale to znaczy, ze jak i ja je mam i mój maż je ma to ejsteśmy jednym wielkim combem rozpaczy?
Uchylamy BożenyA to przypadkiem nie jest tak, że przeciwciała przeciw plemnikowe w naszej krwi nie wiedzą komu uchylamy Bożeny i po prostu mamy je my niezależnie od partnera?