olka11135
Fanka BB :)
A to przypadkiem nie jest tak, że przeciwciała przeciw plemnikowe w naszej krwi nie wiedzą komu uchylamy Bożeny i po prostu mamy je my niezależnie od partnera?
Uchylanie Bożeny zrobiło mi dzień
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A to przypadkiem nie jest tak, że przeciwciała przeciw plemnikowe w naszej krwi nie wiedzą komu uchylamy Bożeny i po prostu mamy je my niezależnie od partnera?
No widzisz, u mnie znow były krótkie a po Dupku mam wydłużone do 27 dnija np dostałam proga, bo miałam długie cykle i lekarz przepisał mi na wyregulowanie i skrócenie cyklu![]()
Fajnie, ja od 2 lat mam plamienia 7dpo a proga mam wspanialego...
U mnie to była jednorazowa akcja, mówiłam, że miałam zabieg chirurgiczny, że podróż zagraniczna itd. Jeszcze tego samego dnia byłam na wynikach, które przyszły dopiero po wizycie u gina I w 37dc progesteron wynosił 8.62. Może wtedy owulka była późno...ja np dostałam proga, bo miałam długie cykle i lekarz przepisał mi na wyregulowanie i skrócenie cyklu![]()
Ja najpierw miałam to jedno :-) także na spokojnie możesz tylko toSorry, ze tak drążę, ale jak zrobię to jedno badanie, przeciwciała przeciwplemnikowe, to bedzie miało sens? Czy powinnam je zrobić w pakiecie innych badan na który pewnie mnie nie stać? xD
A co Ty Bridget Jones?![]()
@olka11135 nie umiem znaleźć tego pytania o to czy rozróżni kiedy była owulacja, ale teoretycznie jest to realne. Inaczej może wyglądać ciałko żółte, które ma 7 dni a inaczej takie co ma 2, ale nie pokładałabym dużych nadziei
Lepiej zrób dziś proga i on powie więcej
O to a propo snów, może Was rozbawięl
Bardzo nieładny
Mi się dla odmiany i śniło ze mam pozytywny może ten ze snu wystarczy?
Ja jak kiedyś zapytałam kiedy ta owulacja mogła być to się mnie gin zapytał co to za różnica i czy potrzebuję tej informacji do ewentualnych alimentów gdyby była z tego ciąża.- Pani doktor bo ja muszę wiedzieć czy zaszłam 07.11 w rocznicę znajomości czy 10.11 w urodziny męża?![]()
Chyba jedynie ktoś kto ma super pakiet medycznyCiekawe czy ktoś kiedyś robił proga codziennie od owulacji xD