Nel331
Fanka BB :)
Ola, nie podpuszczam Cię ale wiesz xDCiekawe czy ktoś kiedyś robił proga codziennie od owulacji xD
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ola, nie podpuszczam Cię ale wiesz xDCiekawe czy ktoś kiedyś robił proga codziennie od owulacji xD
Ja raz kiedyś robiłam 4 dni z rzędu ale tak lekarz kazał i miałam na to skierowania.Ciekawe czy ktoś kiedyś robił proga codziennie od owulacji xD
Ola, nie podpuszczam Cię ale wiesz xD
Ja przez pięć dni w okolicach owulacji, a coCiekawe czy ktoś kiedyś robił proga codziennie od owulacji xD
bardzo mi przykro. Mocno Cię przytulam…Dziewczyny jestem zrozpaczona....
Beta z 16,10 spadła do 15,60.....![]()
dziękuje, ze pytasz:-)@Lili88 jak u Ciebie? Kiedy teraz idziesz na badanie?
od razu daj znać jak bedziesz miałą wynik. Trzymam kciuki, żeby wszystko się rozwiązało pozytywniedziękuje, ze pytasz:-)
Byłam rano na badaniach.
Zrobiłam: morfologię, żelazo, glukozę, TSH, CRP
I oczywiście BETE i progesteron :-)
Trzymajcie kciuki by Beta szybko spadła.
W poniedziałek mam ginekologa. Mam nadzieje na jakieś wskazówki co robić dalej. :-)
NieeeDziewczyny jestem zrozpaczona....
Beta z 16,10 spadła do 15,60.....![]()
Wyobrażam sobie jakie mialabym siniakiCiekawe czy ktoś kiedyś robił proga codziennie od owulacji xD
ja to mogłabym się kłuć i 10 razy dziennie. W ogóle mi to nie robiWyobrażam sobie jakie mialabym siniakidziś mam rękę jak ćpun, a nic nie bolało. Ostatnio było bez siniaka ale bolało jak
W ogóle nienawidzę pobierania krwi, zawsze mi słabo i patrzę w sufit...