Bolilol
Fanka BB :)
jak ja odpuszczam, to od razu widzę tego efekty. Niestety z reguły chodzi o dietę.Moze Ty byś jakieś radosne wieści obwieściła po powrocie z tak długiego urlopu od forumpodobno odpuszczenie pomaga
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jak ja odpuszczam, to od razu widzę tego efekty. Niestety z reguły chodzi o dietę.Moze Ty byś jakieś radosne wieści obwieściła po powrocie z tak długiego urlopu od forumpodobno odpuszczenie pomaga
![]()
Ja tak z doskoku odpisuję, uzupełnię lekturę wieczorem, jak mój mąż zaśnie, bo obiecałam, że to jest czas dla nas.Ja ogólnie też wolę staraczki od kresek. Zawsze to forum wyglądało tak, ze sobie te 2 wątki istniały obok siebie i miały się dobrze. Niektórym dziewczynom, zwłaszcza nowy, łatwiej się było odnaleźć na kreskach, mogły sobie wrzucać w drugim poście pozytywny test i to było okej.
Spoczko, staraczki postaną na początku grudniaJa tak z doskoku odpisuję, uzupełnię lekturę wieczorem, jak mój mąż zaśnie, bo obiecałam, że to jest czas dla nas.
Otóż to- często staraczkowe nowicjuszki po prostu za chwilę zachodzą w ciążę.
Natomiast my, staraczki z dłuższym stażem mamy inne cele, badania.
Wolałabym o takich rzeczach pisać w wątku tylko dla staraczek.
No i widzę, że testowanie co miesiąc nie wpływa dobrze na moją psychikę.
Jak wcześniej pisałam- ja z tych nietestujących co cykl.
Zostanę na kreskach do końca roku, ale od przyszłego będę udzielać się na staraczkach, bo mamy konkretne cele i priorytety. Wolałabym o tych rzeczach pisać w tamtym wątku.
ooo piąteczkaJa tak z doskoku odpisuję, uzupełnię lekturę wieczorem, jak mój mąż zaśnie, bo obiecałam, że to jest czas dla nas.
Otóż to- często staraczkowe nowicjuszki po prostu za chwilę zachodzą w ciążę.
Natomiast my, staraczki z dłuższym stażem mamy inne cele, badania.
Wolałabym o takich rzeczach pisać w wątku tylko dla staraczek.
No i widzę, że testowanie co miesiąc nie wpływa dobrze na moją psychikę.
Jak wcześniej pisałam- ja z tych nietestujących co cykl.
Zostanę na kreskach do końca roku, ale od przyszłego będę udzielać się na staraczkach, bo mamy konkretne cele i priorytety. Wolałabym o tych rzeczach pisać w tamtym wątku.
nie macie Boba w sercu i tyleooo piąteczkaja też z tych staraczek co nie lubią testować
![]()
Powiem Wam, że z zajściem nie mamy problemu. W dwie poprzednie ciążę udało się zajść w pierwszym cyklu, kiedy się zdecydowaliśmy. Tylko po prostu nie mogę utrzymać. Co jest do dupy.
Więcej czytam niż się udzielam w sumie. Ale to chyba też przez życiowe rzeczy,brak czasu. Jak się dużo nałoży, to nawet nadrabiam czytanie tygodniami. Po ostatnim poronieniu w sierpniu tego roku w ogóle zrobiłam sobie przerwę od forum. Teraz mam trochę więcej czasu, zaczęliśmy starania. A nie chce mi się gadać z nikim w swoim otoczeniu, bo mam też znajome, które dopiero zaczynają się starać. Nie chce ich straszyć, lepiej żeby się nie zamartiwały, a co jeśli spotka mnie to co ją.
Mogę założyć ten jedyny razSpoczko, staraczki postaną na początku grudniajuż udostępniłam wakat na grudniowe kreski, jak któraś z dziewczyn będzie miała ochotę, założy
![]()
Jeju, myślałam, że jestem jedynaooo piąteczkaja też z tych staraczek co nie lubią testować
![]()
Boba to ja chcę mieć w macicy.nie macie Boba w sercu i tyle![]()
Ależ oczywiście- obowiązkowo niech będą. W końcu to dla nich kopalnia wiedzy i doświadczeń.Ja tylko bym chciała żeby na staraczkach 2023 było też miejsce dla nowych dziewczyn, z krótkim stażem. Oby to nie były wizyty na 2 dni![]()
Okejos, przekazuję pałeczkę, zakładasz grudniowe kreski <3Mogę założyć ten jedyny raz.
Jeju, myślałam, że jestem jedyna.
Boba to ja chcę mieć w macicy.
Ależ oczywiście- obowiązkowo niech będą. W końcu to dla nich kopalnia wiedzy i doświadczeń.
Byle właśnie nie na 2 dni.