• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
To nie pomogę, ale pamiętam że @coca jechała kiedyś do gina w takiej dzielnic, że strach było auto zostawić 😂 czy jakoś tak. Pamięć mam chooyowa więc to nie musiały być Katowice i nie o auto musiało chodzić 😂
Haha okej, ale dziękuję za chęci ❤️.
Ostatnio rozmawiamy z koleżanką i jej ginekolog mówił, że do 2 trymestru ciąży może pić, myślałam, ze żarty ze mnie sobie robi 🤷‍♀️jprdl nie chciałbym do takiego trafić 😡

Ostatnio rozmawiamy z koleżanką i jej ginekolog mówił, że do 2 trymestru ciąży może pić, myślałam, ze żarty ze mnie sobie robi 🤷‍♀️jprdl nie chciałbym do takiego trafić 😡

Ale jak ją wywołamy w końcu to wiem, że od takich mniej skomplikowanych spraw typu monitoring, badania podstawowe itp to ma sympatycznego lekarza tylko nie mam pojęcia czy to blisko 😅

ja chyba już nieraz to mówiłam, ale jestem tak przerażona co lekarze wyrabiają i jak ciężko dobrego znaleźć. Ja chyba przez te starania już w ogóle nie ufam lekrzom xD

A propos dawania w szyję- jesteśmy po zwiedzaniu browaru i mieliśmy mega przewodnika.
Ciekawostka dla tych z Was, które zmagają się z problemami z tarczycą:
Szklanka piwa dostarcza wielu cennych składników, jak dużą ilość cynku oraz selenu (ważne przy Hashimoto) o witaminach z grupy B i witaminie A nie wspomnę.
Tylko ma to być piwo niefiltrowane- najlepiej pszeniczne.

Oczywiście nie namawiam do picia, każda zrobi z tą informacją, co chce.
Ja tam sobie łyknę 😉.
o matko, jak ja kocham ten wątek. Tu wino na endo, tu piwo na tarczycę... szkoda, że nikotyna na nic nie pomaga.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry