Calineczka92
Fanka BB :)
Robimy zrzutkęJa od dawna uważam, że powinnam kupić aparat do usg i monitorować nasze staraczki![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robimy zrzutkęJa od dawna uważam, że powinnam kupić aparat do usg i monitorować nasze staraczki![]()
Sobie zawsze gorzej pomócNo nie wiemsobie nie pomogłam
![]()
Przyznaj się, że masz duże wymagania.Ja na prawdę dużo nie wymagam jakieś podstawowe badania, mądrze danie leków na stymulację i kontrolę tego, ale może jednak to za dużo dla lekarza
![]()
serio z lekarzami aż tak źle?Przyznaj się, że masz duże wymagania.
Jak czytam niektóre historie w tym wątku, to stwierdzam, że dobrze nie jest.serio z lekarzami aż tak źle?
słabo. W poniedziałek sprawdzam swojego. Jeżeli jest tak jak pamiętam, to szukam lekarza w Szczecinie. Może ktoś ma kogoś do polecenia?Jak czytam niektóre historie w tym wątku, to stwierdzam, że dobrze nie jest.
Ale czemu? Przecież sama coś pisałaś ostatnio że zaszłaś w ciążę przy tabletkach z progesteronem?Testu juz nie robie ponieważ uważam ze nie ma to najmniejszego sensu. Takze czekam tylko do @.
tego nie wiem. I wlasnie zrobilam test jest blady a @ nadal nie ma wiwc cykl przepadl.Ale czemu? Przecież sama coś pisałaś ostatnio że zaszłaś w ciążę przy tabletkach z progesteronem?
Jeżeli wzięłaś tabletki po owulacji to miałaś owulację i masz normalnie szansę na ciążę.