Owulacja
Fanka BB :)
Moja macica lubi to
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja macica lubi to
a pasek czy strumień? Mi na strumieniu wyszła krecha rzeczywiście a ciaży nie było.A ja nie wiem dlaczego to sobie zrobiłam ale mimo potężnego zapasu pinków, siknęłam dziś rano na facelle bo któraś tu na forum wczoraj coś napisała (może w innym wątku), że jej pink wczesnej ciąży nie wyłapał ale facelle już tak i …. jest jakiś cieńwiem, że to
testy i ze to może być kreska testowa (na zdjęciu nie widać tego co na żywo) ale wiadomo, okresu nie ma, ból brzucha minął i główka pracuje
![]()
to nie odkładaj.. zmień priorytety, domyślam się że może być ciężko ale psychicznie Ci to baaaardzo pomoże odpocząćTak czytam Was i czytam i tak bardzo rozumiem. Ja jestem znowuż w innej sytuacji. Nie wiem kiedy podjąć decyzję o zaprzestaniu prób. Wszystko odkładam bo tak czekam na tą ciążę. Nie wiem co zrobić ze swoim życiem jeśli tej ciąży jednak nie będzie![]()
To brzmi przerażająco, tak chciałbym żeby takim osobą wreszcie się udało, bo to dałoby powera i wiaręOsobiście zazdroszczę wszystkim dziewczynom które mają przed sobą pierwsza ciążę... My po tych 4 poronieniach o prawdopodobieństwie ciąży czy o ciąży gadamy jak o katarze. Jak poroniłam ostatni raz to tylko był komunikat "znowu, zawieź mnie do szpitala", a po wszystkim pojechaliśmy do mrówki po śrubkizero zaskoczenia i radości/smutku , dzień jak co dzień
no nie ukrywam, ze ja bardzo bym chciała, zeby naszym weterankom się w końcu poszczesciło, nie tylko nowym dziewczynom..To brzmi przerażająco, tak chciałbym żeby takim osobą wreszcie się udało, bo to dałoby powera i wiarę![]()
Właśnie takie weteranki byłby motywujące, niestety nowe trochę mogą dołować, wiadomo cieszę się z każdej ciąży , ale jednak pokazują, że łatwiej nowym niż wytrwałym i bardziej człowiek z weterankami się utożsamia.no nie ukrywam, ze ja bardzo bym chciała, zeby naszym weterankom się w końcu poszczesciło, nie tylko nowym dziewczynom..![]()
Mam takie same odczuciaWłaśnie takie weteranki byłby motywujące, niestety nowe trochę mogę dołować, wiadomo cieszę się z każdej, ale jednak pokazują, że łatwiej nowym niż wytrwałym i bardziej człowiek z nimi się utożsamiamy.
Po za tym kojarzę nicki, które od kilku miesięcy widuje i wiem, że mają doświadczenie głęboka diagnostykę i non stop sąich ciąże dają mi nadzieję, że kiedyś walka się kończy po mimo, że trwa długo. Niechce żeby osoby krótko starające się źle poczuły, bo nie o to mam na myśli. Sama się krótko staram i nie staram bo bez owulacji to chyba tylko seks dla rozrywki
i czasami mu głupio, że przeżywam bo co dłuższe stażem dziewczyny mają się czuć i nie chce dobijać, ale czerpie od Was niesamowita wiedzę i mam wsparcie
, więc życzę sobie i Wam
![]()
Dokładnie takMam takie same odczuciaciesze się z każdej, ale chciałabym zobaczyć 2 kreski przy nickach, które są mi bardzo znajome. Nieraz są to dziewczyny, z którymi znam się bardziej niż tylko z nicku z forum. Dlatego są mi jeszcze bliższe.
Przeżywać niepowodzenia człowiek powinien tak jak to czuje - czy się stara krótko czy długo. Jedynie co to trzeba pamiętać, żeby forma komunikacji nie była krzywdząca dla innych![]()
strumień i mając świadomość jego ułomności nawet nie przyznałam się Wam do tego ranoa pasek czy strumień? Mi na strumieniu wyszła krecha rzeczywiście a ciaży nie było.