pluto_nova
Moderator
nie każdy wie co robi, uwierz mi. Już opowiadałyśmy takie historie, że większość się za głowy łapała…Ja jestem pacjentem ona jest lekarzem , chyba wie co robi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie każdy wie co robi, uwierz mi. Już opowiadałyśmy takie historie, że większość się za głowy łapała…Ja jestem pacjentem ona jest lekarzem , chyba wie co robi ?
Tak robiłam wynik wyszedł 14,78
Ja jestem pacjentem ona jest lekarzem , chyba wie co robi ?
wiem, że to szok, ja jeszcze nie wyszłam ze swojego, jest tam kilkadziesiąt stron temu.to już nie wiem co o tym myśleć
to już nie wiem co o tym myśleć
wiem, że to szok, ja jeszcze nie wyszłam ze swojego, jest tam kilkadziesiąt stron temu.
Ale jak dziewczyny Ci mówią, że coś jest nie halo, to zaufaj im i chociaż sprawdź zalecenia swojego ginekologa u jeszcze innego ginekologa.
Ja wiem, że @Zazuu ma mega wiedzę popartą z badań, a lekarze niestety często idą schematami, a nie indywidualnie, sama już przerobiłam tyłu ginekologów i każdy coś innego mówiłZrobisz co uważasz. Ale stawianie diagnozy bez leczenia u mnie dyskwalifikuje lekarza od razu. Zwłaszcza ładowanie hormonów. Mało kto mówi o tym, że żeby brać syntetyczny progesteron trzeba mieć pewność, że korzyści płynące z jego brania są większe ewentualne skutki uboczne. Wiecie, że są badania mówiące o tym, że dydrogesteron zawarty w dupku może nieść za sobą spore ryzyko? Wrzucam kilka skutków brania dupka. I oczywiście skala nie jest ogromna, ale jeśli nie ma oczywistych korzyści to po co ryzykować?
tak, najczęściej duphaston od 16dc o proszę wrócić za pół roku... i tak uciekają miesiaceJa wiem, że @Zazuu ma mega wiedzę popartą z badań, a lekarze niestety często idą schematami, a nie indywidualnie, sama już przerobiłam tyłu ginekologów i każdy coś innego mówił![]()