reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Dziękuję, jesteś mistrz. Przy większej liczbie tabsow zapominam o nich. A wit d 2000 czy brać dwie?

My bierzemy w kroplach i cóż mam powiedziec. Nie liczę tych kropel 😂
Stary je kanapki z wit D od prawie roku i mam w planach niebawem sprawdzić czy już ma dobry wynik bo miał jakiś żałosny typu 17😂
Pewnie będzie się cieszył ze miał rację, że od słońca mu wzrośnie 😂😂😂😂😂😂 biedny nawet nie wie

A z jakiego powodu bierzesz? I w jakiej dawce? Odebrałam dziś wyniki Ana , wyszło ANA2 lekko dodatnie i jeszcze w tym szczegółowym histony i ro52.... Dopiero będę się zapisywać do lekarza ale chciałabym coś wcześniej wiedzieć 🤔
Przepraszam ale chyba nie rozumiem Twojego pytania :) biorę z zalecenia lekarza, ja robiłam ana3 i u mnie 100% negatyw, asa lekko podwyższone i do tego podwyższone limfocyty helper i współczynnik h/s a obniżone supresor. Dawkowanie 1x5mg 1-14dc, 15-16dc 1x2,5mg, od pozytywnej bety do 12 tyg ciąży 1x5mg.

reklama
Człowiek to jest głupi, dzisiaj 10 dpo a ja robiłam test i łudziłam się, że coś będzie
:D
biel Vizira.
Skłonił mnie do tego duży ból piersi i od prawie owulacji odczuwałam ciągnięcie w jajnikach/ macicy z kłuciem, co jest u mnie dziwne.
No nic zatestuje później jeszcze
:D

Do góry