Kreatywnynick
Fanka BB :)
Dobra jednak na tym drugim wyszła mega mega blada kreska taka jak @aneta85aneta wrzucała kilka dni temuKtóraś z nas miała tak na pinku, że był jeden pozytywny i reszta już guzik i ciąży nie było
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dobra jednak na tym drugim wyszła mega mega blada kreska taka jak @aneta85aneta wrzucała kilka dni temuKtóraś z nas miała tak na pinku, że był jeden pozytywny i reszta już guzik i ciąży nie było
U mnie problem sierści zniknął jak pies postanowił się wyprowadzić z domu i zamieszkał na podwórku. Siłą go do domu nie możemy zaciągnąć, groźbą, prośbą- zaprze się łapami, dupa w dół i koniec, parówką go skuszę do schodów a później długa w tył i na podwórkosmutno nam z tego powodu bardzo, ale rozumiem, na podwórku to się dzieje a nie to co w domu, nuda i gorąco.
Ja za to mam zwykły odkurzacz na kablu i ten kabel aż tak bardzo mi nie przeszkadza bo jest długi, ale za to przy sunięciu do przodu zsuwa mi się rura na krotko, a przy pociągnięciu go do tylu - rozsuwa sięi tak sobie szuram przód-tył, długa rura-krotka. Pierrolca idzie dostać i zawsze jak używam to marzę żeby się wziął spalił i zdechł.
Masz owczarka niemieckiego przypadkiem?
Bosze zazdro kocham owczarki niemieckie, miałam 2 z czego jednego tak dobrze wspominamy, że jakbyśmy mieli pewność, że będzie ten sam charakter to nawet przy naszym braku czasu byśmy brali w ciemnoCałkiem celowo, zero przypadków![]()
Teraz juz rozumiemWłaśnie mi wyszło dodatnie ANA2, czekam na wyniki immunofenotypu ale zaczęłam czytać,że bierze się w takiej sytuacji encorton. Byłam ciekawa od kiedy, do kiedy jakie dawkizanim doczekam się wizyty u lekarza to zje mnie ciekawość
PaśnikI który lekarz zalecił Ci takie dawkowanie? Reumatolog? Immunolog? Ginekolog?
Dobra, jednak testeo nie wyszło a niby czułość 10jakaś nova z apteki wyszła ale po 10 minutach i tak jest na ulotce ze trzeba czekać do 10 minut
Dziewczyny wiem, ze to nie miejsce, ale dla rozluźnieniatyle nas tu jest i wiekszosc ma sierściuchy❤ moje odkurzacze zyją max 3 lata i kaplica. Mam robota ale nie wszedzie dojdzie, polecicie mi odkurzacz dobry ale max do 600zł , który używacie i jestescie zadowolone? Ja myślę o stojącym bezprzewodowym, bo tych kablowych juz mam dość.
Przepraszam, jesli was moj post wytrąci![]()
Mój ma wywalone jajeczko na warunki pogodowe, ulewa mu leci na morde a on leży w błocie kołami do góry i śpiMój psyn celem umoszczenia doopy w łóżku nauczył się otwierać wszystkie drzwi żeby przypadkiem nie musieć spać jak pies na dworze![]()