Kejcik
Fanka BB :)
to akurat wiem poza tym pisałam wczoraj, że robiłam tez betęNa ciążę to on jest za niski na pewno ... Pewnie po prostu spada na @![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to akurat wiem poza tym pisałam wczoraj, że robiłam tez betęNa ciążę to on jest za niski na pewno ... Pewnie po prostu spada na @![]()
To co potrzebujesz wiedziećto akurat wiem poza tym pisałam wczoraj, że robiłam tez betę![]()
ale to by oznaczało, ze będąc na usg byłam centralnie w trakcie lub jeszcze przed owulacją wiec jak on mógł zobaczyć ciałko żółte?Wszystko wskazuje na to, że nie jesteś po terminie miesiączki tylko wciąż przed. Owulacja się przesunęła, a co za tym idzie data miesiączki również. Obstawiam okres za jakieś 2 moze 3 dni
Nie takie historie tu miały miejsceale to by oznaczało, ze będąc na usg byłam centralnie w trakcie lub jeszcze przed owulacją wiec jak on mógł zobaczyć ciałko żółte?ja jebie
A u mnie za ileWszystko wskazuje na to, że nie jesteś po terminie miesiączki tylko wciąż przed. Owulacja się przesunęła, a co za tym idzie data miesiączki również. Obstawiam okres za jakieś 2 moze 3 dni
Haha uwielbiam już Twoja babcię chociaż nie znamBabcia zawsze mówiła żeby wszystkie ważne rzeczy zaczynać s środę albo w sobotę, nigdy w niedzielę bo niedzielna praca wsię obraca
A to po babci jestem taka mądra![]()
nic, sucho, dalej nic nie boli. Babka w szpitalu powiedziała, że jeśli ktoś zrezygnuje to można przełożyć o kilka dni, a jak nie to nie.@LadyCaro jak tam u Ciebie?
Mam nadzieję, że pójdzie jednak w dobrym kierunku, ale ile nerwów to Cię kosztuje i flustracji pewnie to nawet nie chce wiedziećnic, sucho, dalej nic nie boli. Babka w szpitalu powiedziała, że jeśli ktoś zrezygnuje to można przełożyć o kilka dni, a jak nie to nie.
Ja to pokleiłam szeroką taśmą klejącą do pakowania, chujowo wygląda ale rurka jest jednej długościU mnie problem sierści zniknął jak pies postanowił się wyprowadzić z domu i zamieszkał na podwórku. Siłą go do domu nie możemy zaciągnąć, groźbą, prośbą- zaprze się łapami, dupa w dół i koniec, parówką go skuszę do schodów a później długa w tył i na podwórkosmutno nam z tego powodu bardzo, ale rozumiem, na podwórku to się dzieje a nie to co w domu, nuda i gorąco.
Ja za to mam zwykły odkurzacz na kablu i ten kabel aż tak bardzo mi nie przeszkadza bo jest długi, ale za to przy sunięciu do przodu zsuwa mi się rura na krotko, a przy pociągnięciu go do tylu - rozsuwa sięi tak sobie szuram przód-tył, długa rura-krotka. Pierrolca idzie dostać i zawsze jak używam to marzę żeby się wziął spalił i zdechł.