królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Rob testNo właśnie się dziwię, a mi się taki śluz delikatny brązowy pojawił minimalnie, ani seksu ani nici zgłupiałam bo cieszyłam się, że kilka dni jeszcze spokoju z okresem a teraz zgłupiałam
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Rob testNo właśnie się dziwię, a mi się taki śluz delikatny brązowy pojawił minimalnie, ani seksu ani nici zgłupiałam bo cieszyłam się, że kilka dni jeszcze spokoju z okresem a teraz zgłupiałam
![]()
wystarczy ze wejdziesz na Shopee i założysz konto. Potem możesz płacić blick.Ale czemu czujesz się jak pajac? Kategorycznie zabraniam się tak czuć i odzywać do samej siebie! Nasze organizmy sa już tak skonstruowane, ze brak okresu wynika albo z jakiegoś problemu albo z ciąży i należy to sprawdzać, kontrolowanie tego nie sprawia, ze jesteś pajacem. Ja sama bym już na rzęsach stała na Twoim miejscu i chyba każda z nas czuje napięcie związane z Twoja sytuacja, a nawet Cię nie znamy![]()
Chciałabym je kupić ale nie umiemtaki już ze mnie boomer, moje umiejętności kupowania przez net kończą się na alllegro. kto mi powie jak to zrobić? Jakiś link czy coś? Ostatnio jak przy okazji wrzuciłam w rossmanie do koszyka pinka i zobaczyłam cenę za szt 8zl z groszami to aż się za głowę złapałam
![]()
Tak, takie same. Od razu mega mdłości. Bo ja z tych wymiotujacych całą ciążęwitaj Kasiuz tego co czytam to już masz dwójkę dzieci, więc przy okazji zapytam, czy objawy drugiej ciąży miałaś takie same jak pierwszej? Jestem przed okresem i oczywiście już sobie wmawiam jakieś objawy, które miałam przy pierwszej
i z ciekawości chciałam zapytać jak to było u Ciebie
Link do: TEST CIĄŻOWY STRUMIENIOWY PINK SUPER CZUŁY 2 DNI | Shopee Polska Trzeba założyć konto a później już praktycznie tak jak na allegro się kupuje. Jest też aplikacja.Ale czemu czujesz się jak pajac? Kategorycznie zabraniam się tak czuć i odzywać do samej siebie! Nasze organizmy sa już tak skonstruowane, ze brak okresu wynika albo z jakiegoś problemu albo z ciąży i należy to sprawdzać, kontrolowanie tego nie sprawia, ze jesteś pajacem. Ja sama bym już na rzęsach stała na Twoim miejscu i chyba każda z nas czuje napięcie związane z Twoja sytuacja, a nawet Cię nie znamy![]()
Chciałabym je kupić ale nie umiemtaki już ze mnie boomer, moje umiejętności kupowania przez net kończą się na alllegro. kto mi powie jak to zrobić? Jakiś link czy coś? Ostatnio jak przy okazji wrzuciłam w rossmanie do koszyka pinka i zobaczyłam cenę za szt 8zl z groszami to aż się za głowę złapałam
![]()
Przepraszam że dopiero dziś wstawiam te wyniki ale mam teraz trochę trudny czas i jestem tutaj w kratkęJedziesz Maleńka
Powiedz nam w ktorym dn cyklu mialaś pik i w ktorym dniu cyklu 1 cień na teścieNie istnieje chyba recepta. Ogólnie mam niedoczynnosc tarczycy, biorę euthyrox od kilku lat i jest w porzadku. 8 lat brałam tabletki anty. Polecam robić testy owulacyjne, mi naprawdę wyszła ładna kreseczka i wtedy się udało, chyba! Od kilku miesiącu brałam kwas foliowy i pueria uno od miesiąca, tez chyba pomogła, chociaż No sama nie wiem. Ogólnie staram się mieć dietę 80/20 ale roznie ostatnio bywało z tym i czasami coś ćwiczę, może tez ma znaczenienadal trzymam mocno kciuki za wszystkie dziewczyny, szczególnie teraz @LadyCaro żeby wszystko się udało! Dziękuję wam za każdą wiedzę i pomoc
![]()
Może komuś z przyszłego tygodnia też się przesunie okres i akurat się zwolni miejsce dla Ciebie.Tak, bede dzwonić. Ale z tego co wczoraj zrozumialam, to oni dopiero beda potwierdzać zabiegi na przyszly tydzień wiec i tak nie bedzie nic wiadomo. Wiec pewnie mnie wpisze gdziestam i jak bedzie potwierdzać da mi znac.
Czuje ze nic z tego nie bedzie.
Przepraszam że dopiero dziś wstawiam te wyniki ale mam teraz trochę trudny czas i jestem tutaj w kratkęPoniżej zdjęcia
Dziś już nic tam się nie dzieje, jest okejRob test
Dziś już nic tam się nie dzieje, jest okej. Na test za wczas. Temperatura też nie jest jakaś szalona
, ale akurat do ciąży nią się wcale nie można sugerować bo też musi być sporo pomiarów
. Poczekam przynajmniej do 10dpo, chociaż wpisałam się na test dopiero na 25.11 dzień przed
i może tyle wytrzymam
.