hachette
Fanka BB :)
Ja właśnie założyłam konto i zakupiłam separator do jajek![]()

Ale trzymajcie mnie, już nigdy nie kupię pinka nigdzie indziej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja właśnie założyłam konto i zakupiłam separator do jajek![]()
Kilka z nas ma doświadczenia, a co konkretnie Cię interesuje? Ivf to nie koniec świata, to wspaniała szansa dla wieeeeelu kobietHej dziewczyny... Lekarz do nas zadzwonił i powiedział, że naturalnie nic z tego nie będziePlemników jest mało i są mało ruchliwe (dokładne wyniki przyjdą pocztą). Ale można wybrać kilka plemników do in vitro... Także w sumie to zła wiadomość i dobra, bo myśleliśmy, że musimy skorzystać z jego zamrożonego nasienia sprzed chemii.
Dziewczyny, macie może jakieś doświadczenia z in vitro? Albo może poleciacie jakąś książkę albo artykuły?
Jakoś tak wcześniej nie chciałam tej tematyki drążyć... ale skoro to nasza jedyna szansa. Ech... trochę się czuję już tym wszystkim przytłoczona, a nawet się jeszcze nie zaczęło...
Dzięki dziewczyny zaraz spróbuje kupić i do tego nie przepaść w czeluściach wspaniałego chińskiego badziewia![]()
czuje ze tez tak skończę, chociaż mąż po wczorajszej wizycie w pepcio już nazywa mnie zbieraczem
Ale trzymajcie mnie, już nigdy nie kupię pinka nigdzie indziej
Zobacz załącznik 1465136
Rozpatrzę to prośbęA jal Cię lanie poproszę to osikasz jutro pinka?![]()
Rozpatrzę to prośbę, bo głupia nie jest bo mam gości i nie wiem czy mogę lampkę wina wypić
. Sądzę, że biel wizirra będzie
.
jak będzie to będzie, a jak nie będzie to będziesz sikać następnego dnia. I tak codziennie aż moczu Ci zabraknie albo wysikasz tę drugą kreskę. ProsteJak będzie to będzie, a jak nie będzie to nie będzie
Tak to najmądrzejsze co umiem dziś z siebie wykrzesać![]()