hachette
Fanka BB :)
Zagadaj, co Ci szkodzijeśli to ten sam co mnie kwalifikował do histero to wiem która to kobita![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zagadaj, co Ci szkodzijeśli to ten sam co mnie kwalifikował do histero to wiem która to kobita![]()
Ja tez, był czas, ze kolekcjonowałam yankee candle ale odkąd zaczęli wypuszczać buble bez zapachu to zostawiłam sobie tylko unikaty, od tamtej pory pory tylko goose creek, kringle i village candleKocham ta firmę ze świeczkami! Dokładnie to się u mnie teraz paliale ja jestem psychol i świeczki zaczynaja się palić od września do mniej więcej maja codziennie. Kocham zapach świec w domu.
Kocham ta firmę ze świeczkami! Dokładnie to się u mnie teraz paliale ja jestem psychol i świeczki zaczynaja się palić od września do mniej więcej maja codziennie. Kocham zapach świec w domu.
Jak jest już ultra ciepło to te zapachowe świeczki mi nie leżąA to jest jakiś czas na świeczki? Ja palę cały rok i nigdy mi przez myśl nie przeszło, że robi się inaczej![]()
Jak jest już ultra ciepło to te zapachowe świeczki mi nie leżąplus na wiosnę mi kwitnie bez za oknem, wiec wole zapach bzu.
Mój co do zasady spokój i opanowanie ale w dłuższych trasach krzyczy '' no i co no i co baranie?!''mój Stary to jest taki Szatan za kółkiem. Drze sie, wyzywa od fiutów, "pojutrze trzeba było ten kierunkowskaz właczyć"
no i moim zdaniem on jeździ jak wariat. Co prawda jest śwkietnym kierowcą, z zajebistym refleksem ale jeździ strasznie szybko.
a ja nie mam teraz czasu na tyle seksuWychodzi, że im częściej tym lepiej![]()
To zależy czy miałaś pryszcza i czy musuje Ci macicaa ja nie mam teraz czasu na tyle seksuCIONSZY nie będzie
![]()