Zazuu
Fanka BB :)
No mam właśnie ten kryzys
A to odstawiaj i podzielaj ze mną niechcemisizm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mam właśnie ten kryzys
do poprawy za 2 dni, jeśli nie da rady w niedziele, to w poniedziałekDziewczyny dziś 23Dc, 9dpo zrobiłam betę 5.13 progesteron 26.50 mg/ml jak myślicie ? Dobrze ?
Tak pisałyśmy Emce, która jest przed 30-tką.wiek na pewno nie pomaga i napewno warto się zbadać ale wydaje mi się że pierwszym krokiem powinno być po prostu prostu czerpanie przyjemności że starań, częsty seks i nie skupianie się nad tym co może pójść nie tak![]()
To ja jestem jakas poybana bo po niecalym pół roku poleciałam na podstawowe badaniaTak pisałyśmy Emce, która jest przed 30-tką.
W tym przypadku, gdzie mamy półtorej roku z przerwami seksu bez zabezpieczeń plus wiek polecam jednak podstawową diagnostykę.
Panel tarczycowy to za mało.
Ja miałam wczoraj 29 bete i okres 22 i tez dokładnie taka sama blada na pinku, dzisiaj tez blada i idę jutro na bete. Trzymam kciuki, może nam wyjść podobny terminbeta 25,13 mIU/ml
Nie wiem, czy to za mało czy nie... Ogólnie mam mega nieregularne okresy. Według apki powinnam dstac 23-go listopada.
Zobaczymy jaki będzie przyrost.
Ale samopoczucie jak.
Nie, jesteś przezorna.To ja jestem jakas poybana bo po niecalym pół roku poleciałam na podstawowe badania![]()
Te, które są zapisane na testowanie również??Dziewczynki, a możecie se iść o betach pogadać na mamusiach? Plissss![]()
Te, które są zapisane na testowanie również??
Tzn. generalnie ja rozumiem, że jak już się jest przyszłą mamą, to się spada na wątek mamusiowy, ale te dziewczyny jeszcze wczoraj były staraczkami.Dziewczynki, a możecie se iść o betach pogadać na mamusiach? Plissss![]()