Calineczka92
Fanka BB :)
Ja mam obecnie 4 to co czworaczki mnie czekająMam dwa pryszcze na brodzie przed owulacją, o rety, to chyba będzie bliźniaczy cionsz.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam obecnie 4 to co czworaczki mnie czekająMam dwa pryszcze na brodzie przed owulacją, o rety, to chyba będzie bliźniaczy cionsz.
PowodzeniaSkonczyl mi sie okres. Dzis tylko plamienia lekkie.
Od jutra zaczynamy działać. Może grudzień nas wszystkie zaskoczy? Na to liczę
Dobranoc :*
Błondziorno!Ja mam obecnie 4 to co czworaczki mnie czekająhahah tyle, że w czekaniu na okres
, to może jednak już powinnam myśleć, że to cionsz
![]()
Ale wczoraj podziałałaś?U mnie zgodnie z przewidywaniami, Malż wyjechal 5 rano i to dziś mam piktaka szczęsciara ze mnie, że hej
![]()
Temperatura w górze, ale już zatestuje tak jak jestem przepisana na 25.11Błondziorno!
A jak temperatura- dawaj wykres, testujesz jeszcze?
@Owulacja, tak mi się skojarzyło: bilokacja-owulacja.
Zobaczymy, może 6.12 przyniesie mi szczęścieAle jeśli działaliście wczoraj wieczorem to jakaś nadzieja jest!
Haha cudownieJa wczoraj męża wzięłam drugi raz w obroty.
Mam nadzieję, że coś będzie z tej roboty!
Nie, wstałam wcześniej bo Malż wyjezdzał, toaleta, wyjscie z psami i test z kolejnego moczu dopiero. Zresztą powtórzę jeszcze na wieczór i jutro, bo mam apki, które wymagają 1 negatywnego testu ovu.Rozumiem że testy nie robisz z pierwszego moczu?