AuraWaves
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
napisz czy miałaś jakieś objawy inne niż zazwyczaj,zawsze mnie to ciekawi a dziewczyny nigdy nie opisują że inaczej się jakoś czuły czy inny śluz czy cośZobacz załącznik 1673824 Chyba się zbieram na betę![]()
Ja juz pisałam ze u mnie to tylko przeciągający się pms i tyle, nic innego. Jak milam „objawy” to wcale w ciąży nie byłamnapisz czy miałaś jakieś objawy inne niż zazwyczaj,zawsze mnie to ciekawi a dziewczyny nigdy nie opisują że inaczej się jakoś czuły czy inny śluz czy coś![]()
No ta szyjka macicy jakaś taka rozpulchniona” i zamknięta, ale to powiedział mi mój mąż. I pierwszy raz podczas jakiejkolwiek ciąży to wczorajsze uczucie: okropne zawroty głowy, ale takie, że czułam się jakbym była pijananapisz czy miałaś jakieś objawy inne niż zazwyczaj,zawsze mnie to ciekawi a dziewczyny nigdy nie opisują że inaczej się jakoś czuły czy inny śluz czy coś![]()
post pisze:a śluz miałaś taki jak zawsze czy inny ?![]()
Raczej taki gesty.
Dajesz betę i się chwaliszZobacz załącznik 1673824 Chyba się zbieram na betę![]()
prożekDajesz betę i się chwaliszja jutro sprawdzę jak tam betka i prożek i liczę na ładne noty u wszystkich
Pieszczotliwie go nazwałam, żeby się mnie nie balprożek
![]()