olka11135
Fanka BB :)
Nie wiem czy jest sens. Wiem że jakiś progesteron z leków nie wychodzi w badaniach, ale nie pamiętam czy dupek czy luteina
duphaston
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem czy jest sens. Wiem że jakiś progesteron z leków nie wychodzi w badaniach, ale nie pamiętam czy dupek czy luteina
Trzymam kciuki bo widzę że kiełkuje....Moje życie to mem.
Wczoraj wieczorem widziałam jakiś chujocien (teraz wiem, że to niemożliwe), poszłam dziś na betę i proga. I mamże tak powiem. I teraz nie wiem, czy mogę wziąć ibuprom, czy lepiej nie, a głowa dziś pęka
![]()
Dupek nie wychodzi, ale już ten progesteron besins wychodziNie wiem czy jest sens. Wiem że jakiś progesteron z leków nie wychodzi w badaniach, ale nie pamiętam czy dupek czy luteina
Same dobre wieści ostatnioMoje życie to mem.
Wczoraj wieczorem widziałam jakiś chujocien (teraz wiem, że to niemożliwe), poszłam dziś na betę i proga. I mamże tak powiem. I teraz nie wiem, czy mogę wziąć ibuprom, czy lepiej nie, a głowa dziś pęka
![]()
Cukierki (tak mówię na Apap itp. bo paracetamol mi praktycznie nie pomaga) z paracetamolu i dasz radęMoje życie to mem.
![]()
Dzięki, cp tez znów się baaaardzo boję, No nic czekam do jutra i zobaczymyMin. 10ng, a taki co wyklucza raczej na 99% CP to 25ng ... ale ja zaczynałam ciąże po CP z takim 7ng i niczego mojemu synkowi nie brakuje, ostatni raz jak badałam to był 20ng
Dla mnie to tez cukierkiCukierki (tak mówię na Apap itp. bo paracetamol mi praktycznie nie pomaga) z paracetamolu i dasz radęgratulacje
![]()
Dzięki, cp tez znów się baaaardzo boję, No nic czekam do jutra i zobaczymy