reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
U mnie dzisiaj peak wiec jutro pewnie owulacja. Zobaczę temp w poniedziałek rano i potem na USG.

Wczoraj i dzisiaj rano starania były, jutro obawiam się, że rano już nie będzie. A poniedziałek obstawiam, że już będzie po ptakach. No nic, coś tam podziałane.
Najważniejsze dni masz zaliczone 😁

Nie wiem czy jest sens iść we wtorek do lekarza bo czy ona coś zobaczy jak beta nawet nie 40 a @ trwa w najlepsze? Jeśli to cp to jeszcze będę się długo bujać, ale może jednak tylko biochem, czy lekarz jest w stanie coś powiedzieć na tym etapie? Mam wrażenie ze moje życie to jakiś mało śmieszny żart i siedzę i wyję

Nie wiem czy jest sens iść we wtorek do lekarza bo czy ona coś zobaczy jak beta nawet nie 40 a @ trwa w najlepsze? Jeśli to cp to jeszcze będę się długo bujać, ale może jednak tylko biochem, czy lekarz jest w stanie coś powiedzieć na tym etapie? Mam wrażenie ze moje życie to jakiś mało śmieszny żart i siedzę i wyję
Kochana, wtrącę się, bo widzę że się bardzo martwisz.
Jeśli dobrze pamiętam, to przedwczoraj miałaś betę niespełna 24, dzisiaj to jest 40, co daje przyrost w normie. Nie oszałamiający, ale w normie 🙂 Sprawdź jeszcze w poniedziałek i staraj się być dobrej myśli. Strach jest zrozumiały w tej sytuacji. Ale wiele już było przypadków kobiet, które były przekonane, że miały normalny okres, a okazało się że są w ciąży. A może to jakiś krwiak? Może we wtorek lekarz właśnie tego krwiaka namierzy? Trzymam bardzo mocno kciuki!!! 🫂

Kochana, wtrącę się, bo widzę że się bardzo martwisz.
Jeśli dobrze pamiętam, to przedwczoraj miałaś betę niespełna 24, dzisiaj to jest 40, co daje przyrost w normie. Nie oszałamiający, ale w normie 🙂 Sprawdź jeszcze w poniedziałek i staraj się być dobrej myśli. Strach jest zrozumiały w tej sytuacji. Ale wiele już było przypadków kobiet, które były przekonane, że miały normalny okres, a okazało się że są w ciąży. A może to jakiś krwiak? Może we wtorek lekarz właśnie tego krwiaka namierzy? Trzymam bardzo mocno kciuki!!! 🫂
Koleżanka dobrze mówi ☺️ jestem takiego samego zdania, zbadaj betę przede wszystkim.

reklama
Tylko tak mówi 😁
Zobaczymy ale on potrafi być uparty
Jak progesteron 1 to raczej nie ma złudzeń :-( Przykro mi.
Dał ci jakieś argumenty? Albo skąd taka nagła zmiana decyzji?
My już mamy 3 dzieci 😅 To był mój pomysł z 4 i mówił że on już by pasował ale jak przyszło co do czego to był chętny na działanie aż do dziś kiedy uznał że 3 to już w sam raz na jego siły i nie chce zaś przeżywać ciąży i porodu (był przy wszystkich) 😅
W sensie przytulanie go meczy? 😈
Wizja opieki nad 4 dzieci 🤣 Sexy lubi ale nie bez zabezpieczenia 🫣

No nic , nie będę go namawiać jak tego nie czuje. Jak się w tym cyklu nie uda to pójdę sobie przynajmniej wkoncu zrobić depilację laserowa bo myślę nad tym od dłuższego czasu. Czas zadbać o siebie :-)

Do góry