93kora
Moderator
Wiadomo,że jak jest potrzeba to korzyści większe są z brania leków kochana , czyż nie prawda?ja biorę leki od psychiatry mimo starań. Wszystko zależy od tego "co przyniesie więcej korzyści" - branie leków czy nie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiadomo,że jak jest potrzeba to korzyści większe są z brania leków kochana , czyż nie prawda?ja biorę leki od psychiatry mimo starań. Wszystko zależy od tego "co przyniesie więcej korzyści" - branie leków czy nie.
no u mnie napewno, podejrzewam, że jakbym nie spała to mój organizm jednak by sporo gorzej funkcjonowałWiadomo,że jak jest potrzeba to korzyści większe są z brania leków kochana , czyż nie prawda?![]()
Ja mam pragnienie mieć córkę, chociaż wiem ,że to niemożliwe a jednak gdzieś tam w podświadomości siedzi to. Chciałabym warkoczyki czekać, na różowo ubierać No i mieć córkę i najlepszą psiapsi w jednymwłaśnie czeka mnie wizyta u psychiatry i niby ma coś przepisać na wyciszenie ale trochę się boję ładować leki w siebie. Aaahh dziękuję właśnie takich słów potrzebuje, że pragnienie jest silniejszei taka prawda
![]()
A nie usypiają albo coś takiego ? Pracuje na zmiany i boję się, że już w ogóle będę sennaja biorę leki od psychiatry mimo starań. Wszystko zależy od tego "co przyniesie więcej korzyści" - branie leków czy nie.
Ja też mega pragnę dziewczynkiJa mam pragnienie mieć córkę, chociaż wiem ,że to niemożliwe a jednak gdzieś tam w podświadomości siedzi to. Chciałabym warkoczyki czekać, na różowo ubierać No i mieć córkę i najlepszą psiapsi w jednym![]()
W poniedziałek mam podgląd bo w 12 dniu cyklu nie było żadnego pecherzyka dominującego ,13 byłam u ginekologa swojego i stwierdził że koniec z takimi monitoringami .U mnie dzisiaj spory spadek temperatury. Nie będę się łudzić, że to zagnieżdżenie, bo jakoś w to nie wierzę. Co do dat porodu to w tym miesiącu aplikacja wyznaczyła, że miałabym termin na urodziny męża. Przepłakałam to już, ale trochę przykro.
@paola121214 ja mam inne tabletki, ale jak zaczęłam stymulację to po pierwszym wzięciu było mi trochę słabo i ciut gorąco, więc tabletki biorę wieczorem przed spaniem, żeby ten najgorszy moment przespać.