olka11135
Fanka BB :)
A nie usypiają albo coś takiego ? Pracuje na zmiany i boję się, że już w ogóle będę senna![]()
Ja biorę normalne antydepresanty (brałam w ciąży, obecnie karmię piersią) i nie jestem po nich bardziej senna. A biorę dużą max. dawkę
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A nie usypiają albo coś takiego ? Pracuje na zmiany i boję się, że już w ogóle będę senna![]()
testowałaś ?@morticia_adams u mnie Dziewczyny jednak testowane będzie jutro.., bo dziś mam dziwne plamienie (na pewno to nie jest okres). Trzyma mnie nadzieja,że to może plamienie implantacyjne, jak wyjdzie negatywny to lecę do gino na cito,bo nigdy mi się coś takiego nie zdążyło i trochę się martwię :/ Nic w tym miesiącu nie zmieniłam: oprócz faktu,że byliśmy z mężem w podróży. Jednak to był już nasz 15/16 lot samolotem w tym roku (bez kąpieli w morzu), więc panikaTrzymajcie kciuki!
Dokładnie ! Jesienna chandra jeszcze bardziej dobija. Właśnie mam uczucie, że mnie nosi nie wiem co zrobić i czym się zająć żeby nie myślećJesienna chandra niestety nie ułatwia nam tego uczucia zawiedzenia.. Miesiące starań, kombinacji, wykluczeń, sprawdzania wszystkiego i ciągle niepowodzenia..
U nas starania były w okresie owulacyjny, jak i przed i po, ale jakoś nadzieji nie mam.. Zostało mi 4 dni do okresu, a piersi jak bolały od owulacji, tak coraz mniej je czuję.. Co cykl jest inaczej, zdarzało się że dopiero przestawały być odczuwalne w dniu miesiączki, a teraz już przed..
Już sama nie wiem czy faktycznie ta glowa tak blokuje, czy co.. Ale przy pierwszym dziecku też bardzo tego chciałam i udało się w pierwszym cyklu starań.. Co mogło wydarzyć się przez dwa lata że teraz się nie udaje, to nie wiem...
No idę głównie i ze staraniami i pracą i problemami rodzinnymi. Wszystko się kumuluje. Może mi przepisze takie żeby były dobre.. no zobaczymyJa biorę normalne antydepresanty (brałam w ciąży, obecnie karmię piersią) i nie jestem po nich bardziej senna. A biorę dużą max. dawkę
No idę głównie i ze staraniami i pracą i problemami rodzinnymi. Wszystko się kumuluje. Może mi przepisze takie żeby były dobre.. no zobaczymy
Ja ostatnio dwór kreski widziałam 5 grudnia, mężowi dałam prezent na mikołajki a w wigilię wróciłam ze szpitala... Pozamaciczna... Termin miałabym na roczek chrześniaka... To normalne,że jest Ci przykro - ale wszystko się ułożyJa w tamtym roku zatestowalam 20 listopada i były wymarzone 2 kreski i właśnie myślałam, może się uda na rocznicę ślubu. A teraz myślę… już rok i aż mi przykro![]()
Jak wygląda to plamienie? I czy testowałaś?@morticia_adams u mnie Dziewczyny jednak testowane będzie jutro.., bo dziś mam dziwne plamienie (na pewno to nie jest okres). Trzyma mnie nadzieja,że to może plamienie implantacyjne, jak wyjdzie negatywny to lecę do gino na cito,bo nigdy mi się coś takiego nie zdążyło i trochę się martwię :/ Nic w tym miesiącu nie zmieniłam: oprócz faktu,że byliśmy z mężem w podróży. Jednak to był już nasz 15/16 lot samolotem w tym roku (bez kąpieli w morzu), więc panikaTrzymajcie kciuki!
Jeśli nie straciłabym ciąży, to termin porodu miałabym na wigilięNie wiem jak w tym roku zniosę święta
![]()
a ja mówiłam mężowi, że dałam mu na urodziny prezent a mikołaj mi go zabrał bo trafiłam 6/7 grudnia do szpitala w nocy.Ja ostatnio dwór kreski widziałam 5 grudnia, mężowi dałam prezent na mikołajki a w wigilię wróciłam ze szpitala... Pozamaciczna... Termin miałabym na roczek chrześniaka... To normalne,że jest Ci przykro - ale wszystko się ułoży![]()