morticia_adams
Fanka BB :)
A ja już mogę rozpocząć wkręcanie sobie, że jest cionsz 
Tym razem największy objaw to…. (Werble)………… brak objawów 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dziś 9dpo i jedyne co to, że się ujowo czuję. Zimno mi (24 stopnie na termometrzeA ja już mogę rozpocząć wkręcanie sobie, że jest cionszTym razem największy objaw to…. (Werble)………… brak objawów
![]()
a to bardzo dobry objaw na który czekam za każdym cyklemA ja już mogę rozpocząć wkręcanie sobie, że jest cionszTym razem największy objaw to…. (Werble)………… brak objawów
![]()
Moja ostatnia ciąża w kwietniu była zaskoczeniem. I dopóki nie wiedziałam, że zaszłam to czułam się tak jakby okres miał przyjść lada chwila, dosłownie za sekundę. Takie: za 3…2…1…a to bardzo dobry objaw na który czekam za każdym cyklemjak tylko piersi mnie zaczynają boleć albo czuję podbrzusze to już sobie myślę że PMS i zbliżający się okres idzie
![]()
ja miałam to samoMoja ostatnia ciąża w kwietniu była zaskoczeniem. I dopóki nie wiedziałam, że zaszłam to czułam się tak jakby okres miał przyjść lada chwila, dosłownie za sekundę. Takie: za 3…2…1…![]()
Ja też się tak czuję (bez nocek)Ja dziś 9dpo i jedyne co to, że się ujowo czuję. Zimno mi (24 stopnie na termometrze) głowa mnie boli i spać mi się chce ale to pewnie przez nocki … I piersi bolą jak przed okresem
Boję się normalnie testować
Edid cały czas podjadam![]()
Ja też owu we wtorek tydz. temu. PowodzeniaJa już od wczoraj zaczęłam proces sikania na testy. I nie to, że miękka gra: dwa dziennieTak, tak, owulację miałam pon/wtr tydzień temu
![]()