• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
Jestem znowu chora 😥 nawet tydzień nie wytrzymałam we względnym zdrowiu. Znowu badań do endokrynologa nie zrobię 😭 czy jest sens badać progesteron by sprawdzić czy była owulka? Płakać mi się chce. Miałam zrobić badania najpóźniej w pierwszym tyg listopada i ciągle chora jestem 😭😭😭

Jestem znowu chora 😥 nawet tydzień nie wytrzymałam we względnym zdrowiu. Znowu badań do endokrynologa nie zrobię 😭 czy jest sens badać progesteron by sprawdzić czy była owulka? Płakać mi się chce. Miałam zrobić badania najpóźniej w pierwszym tyg listopada i ciągle chora jestem 😭😭😭
A jesteś pewna że nie możesz tych badań robić? Ja kiedyś tak miałam że ciągle chorowałam i okazało się, że jak mi wyregulowali tarczycę to przestałam chorować...

A jesteś pewna że nie możesz tych badań robić? Ja kiedyś tak miałam że ciągle chorowałam i okazało się, że jak mi wyregulowali tarczycę to przestałam chorować...

Tsh na pewno będzie przekłamane przy chorobie

Najbardziej mi zależy na TSH właśnie. Miałam za duże w ciąży z dzieckiem, które straciłam. Pozostałe badania do endokrynologa mogłabym zrobić ale chcę je zrobić w pakiecie bo taniej wychodzi. Zresztą bez wyniku TSH do endokrynologa nie mam co iść 😥 chciałam zrobić wszystko jak jeszcze anty brałam ale zaczęłam chorować. Co się podlecze to znowu chora jestem. Po antybiotyku powinnam poczekać min 7 dni najlepiej 14, po przeziębieniu min 2-3 dni 😥 jak tak dalej pójdzie to prędzej na test nasikam niż się upewnię że w ogóle mogłam się starać 😅🫣

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry