Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
DajeszDobra laski, kupiła 2 testy strumieniowe pinki o czułości 10 na jutroAle tak mnie korci zrobić dzisiaj, że szok haha
![]()
Też dzisiaj zrobiłam pinka i widzę że jest jakiś cień ale to pewnie fabryczna. Więc jutro drugi test i mam trzeci na poniedziałekDobra laski, kupiła 2 testy strumieniowe pinki o czułości 10 na jutroAle tak mnie korci zrobić dzisiaj, że szok haha
![]()
Pokaż go!Też dzisiaj zrobiłam pinka i widzę że jest jakiś cień ale to pewnie fabryczna. Więc jutro drugi test i mam trzeci na poniedziałek![]()
PokażTeż dzisiaj zrobiłam pinka i widzę że jest jakiś cień ale to pewnie fabryczna. Więc jutro drugi test i mam trzeci na poniedziałek![]()
Kurde, teraz to już się wysikałamDajesz![]()
Mam kiepski telefon bo na telefonie nie widaćPokaż go!
A Ty okres jutro powinnas dostać tak ?Też dzisiaj zrobiłam pinka i widzę że jest jakiś cień ale to pewnie fabryczna. Więc jutro drugi test i mam trzeci na poniedziałek![]()
W następną sobotę jakoś, dziś 28dc u mnie a cykle mam różne bo jeszcze karmięA Ty okres jutro powinnas dostać tak ?
Eee to test miał prawo wyjść negatywnyW następną sobotę jakoś, dziś 28dc u mnie a cykle mam różne bo jeszcze karmię![]()