Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziękuję Ci bardzo [emoji4] mam nadzieję że się uda. W tym cyklu wspierałam się testami owulacyjnymi... Ciekawe czy się sprawdza.
Ja mam już 2 dzieci z którymi zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu, a teraz już 4 i nic... ZobaczymyU mnie będzie drugi cykl z testami owu, mam nadzieję że tym razem się uda mimo wszystko [emoji846]
Ja mam już 2 dzieci z którymi zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu, a teraz już 4 i nic... Zobaczymy
Cykle mam 26-27 dniowe, nie wiem co się stało że okres tak szybko przyszedł.. Może przez to że Owulacja też przyszła wcześniej i się cykl skrócił ale to nie jest normalneTo trzymam mocno kciuki, tego dnia mam 30 urodziny [emoji5]oby dla Ciebie to był też szczęśliwy dzień.Tak szybko ? Ile dniowe masz cykle ?
Niestety tak szybko, miałam nadzieję że z ogóle nie przyjdzie a tu przyszła 8 dni wcześniej. Ja mam cykle 26-27 dniowe, przynajmniej do tej pory takie miałamTo trzymam mocno kciuki, tego dnia mam 30 urodziny [emoji5]oby dla Ciebie to był też szczęśliwy dzień.Tak szybko ? Ile dniowe masz cykle ?
Cykle mam 26-27 dniowe, nie wiem co się stało że okres tak szybko przyszedł.. Może przez to że Owulacja też przyszła wcześniej i się cykl skrócił ale to nie jest normalne
Niestety tak szybko, miałam nadzieję że z ogóle nie przyjdzie a tu przyszła 8 dni wcześniej. Ja mam cykle 26-27 dniowe, przynajmniej do tej pory takie miałam
Zrób sobie badanie drożności jajowodów..Teraz to już się zaczął 10 cykl.. Już tam zawitałam właśnie przed chwilą. Szkoda że tak dużo nas tutaj [emoji20]