Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czekamy na test pozytywny, a niechDzień dobryU mnie dziś pierwszy termin @ (wg moich obserwacji, jutro wg kalendarzyka) ale jeszcze nie testuję. W niedzielę i w poniedziałek brzuch bolał bardzo okresowo, wczoraj już mniej, dziś na razie cisza. Zapewne cisza przed burzą
![]()
Oby, ale jakoś kompletnie straciłam nadzieję w tym cyklu. Miałam testować jutro ale okazało się że jutro i w piątek mam dyżur w biurze i rano się będzie dużo działo przed wyjściem z domu więc raczej mi się nie uda na spokojnie znaleźć na to czasu, więc albo czekam na @ albo na sobotęCzekamy na test pozytywny, a niechidzie na długa 9 miesięczna podróż
![]()
Będzie dobrze, dopóki nie maOby, ale jakoś kompletnie straciłam nadzieję w tym cyklu. Miałam testować jutro ale okazało się że jutro i w piątek mam dyżur w biurze i rano się będzie dużo działo przed wyjściem z domu więc raczej mi się nie uda na spokojnie znaleźć na to czasu, więc albo czekam na @ albo na sobotęale już tak wyluzowałam, że nawet mnie nie przeraża perspektywa jeszcze trzech dni
![]()
Ja dziś testowałam i biel bieliDzień dobry, czy któraś dziś testuje??
Czekamy dalej.. A jakie maksymalne cykle miałaś ostatnio??Ja dziś testowałam i biel bieliwg kalendarzyka dziś 3 dzień spóźnienia a wg spóźnionej owulacji dziś termin @ nic nie czuję
![]()
Może spróbuj zrobić betę?Ja dziś testowałam i biel bieliwg kalendarzyka dziś 3 dzień spóźnienia a wg spóźnionej owulacji dziś termin @ nic nie czuję
![]()
28 dniowe co do minuty teraz już 31 dzień cyklu leciCzekamy dalej.. A jakie maksymalne cykle miałaś ostatnio??
Jutro idę na badania tarczycy więc przy okazji zrobię betę jeśli do tego czasu @ nie przyjdzieMoże spróbuj zrobić betę?
To aż dziwne.. Dopóki nie ma28 dniowe co do minuty teraz już 31 dzień cyklu leci