• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

reklama
Witam dziewczyny😊 ja zaczęłam starania po 8 latach przyjmowania antykoncepcji, przewidywana miesiączka 27 listopad, ostatnia była 30 października, po tygodniu jak zaczęliśmy starania , @ trwała standardowo jak na mnie czyli 4 dni, cykle od zawsze regularne, ale obawiam się że raczej nie uda się w pierwszym cyklu ale zobaczymy 😊

Witam dziewczyny😊 ja zaczęłam starania po 8 latach przyjmowania antykoncepcji, przewidywana miesiączka 27 listopad, ostatnia była 30 października, po tygodniu jak zaczęliśmy starania , @ trwała standardowo jak na mnie czyli 4 dni, cykle od zawsze regularne, ale obawiam się że raczej nie uda się w pierwszym cyklu ale zobaczymy 😊
Trzymam kciuki aby się udało za pierwszym razem 😘😘😘

Ja też trzymam kciuki ✊✊❤️

reklama
Dziekuje😊 w połowie cyklu strasznie bolał mnie brzuch z prawej strony, nawet siadanie sprawiało mi ból, dawno mnie tak brzuch nie bolał, może to wina odstawienia tabletek, nasze starania trwały krótko że względu na prace męża, ale liczę że te 3 dni wystarczyly😊

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry