Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak o czułości 10mlUTo aż dziwne.. Dopóki nie majest szansa.. A testy o czułości 10 robiłaś??
To zrób przy okazji jutro bete i tsh i zobaczysz co to będzie.. Może się coś z owu poprzesuwało..Tak o czułości 10mlU
Pewnie takTo zrób przy okazji jutro bete i tsh i zobaczysz co to będzie.. Może się coś z owu poprzesuwało..
Pewnie takpozostaje mi czekać
DziękujęTrzymam kciuki, żeby to była ciąża. ❤
Trzymam kciuki aby się udało za pierwszym razemWitam dziewczynyja zaczęłam starania po 8 latach przyjmowania antykoncepcji, przewidywana miesiączka 27 listopad, ostatnia była 30 października, po tygodniu jak zaczęliśmy starania , @ trwała standardowo jak na mnie czyli 4 dni, cykle od zawsze regularne, ale obawiam się że raczej nie uda się w pierwszym cyklu ale zobaczymy
![]()
Ja też trzymam kciukiWitam dziewczynyja zaczęłam starania po 8 latach przyjmowania antykoncepcji, przewidywana miesiączka 27 listopad, ostatnia była 30 października, po tygodniu jak zaczęliśmy starania , @ trwała standardowo jak na mnie czyli 4 dni, cykle od zawsze regularne, ale obawiam się że raczej nie uda się w pierwszym cyklu ale zobaczymy
![]()