Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam hita! [emoji23][emoji23][emoji23]
Testy z teraz...
Płytkowy 25
Strumieniowy 10
Ktos mi to wyjaśni?? Zobacz załącznik 1203855Zobacz załącznik 1203856Zobacz załącznik 1203857
Byłoby cudownie ale coś musi być nie tak skoro rano na 10 są ledwie widoczne cienie (pewnie fabryczne) a teraz 25 taka kreska [emoji23][emoji23][emoji23] nie nastawiam się ale zobaczymy co będzieO jej na tym pierwszym rzeczywiście coś widać! Ale by było wspaniale! [emoji3590]
Tak przeważnie 2-4dni po odstawieniu dostaje. Noo ale zdarzały się cykle gdzie i 10 dni czekalam
Piękna [emoji3590] idź na betę będziesz miała pewnośćHej! Jestem tu nowa, tzn czytam to forum od jakiegoś czasu ale dopiero teraz sie zarejestrowalam. Staramy sie z narzeczonym w sumie tak od lipca. Dzisiaj rano (przed chwila) zrobilam test, teoretycznie wg aplikacji Flo 10dni po owulacji w 26dc. Chcialam zrobic na wszelki wypadek bo dzis piatek i chcialam wiedziec czy moge sie napic drinka w weekend, ale szczerze nie spodziewalam sie ze cos wyjdzie. Zalaczam zdjecie testu Facelle z Rosmanna. Myslicie, ze to to?![]()
Zobacz załącznik 1203920
Lec na betęU mnie 11dpo i bez zmian... Czyli wszystkie testy z jakiejkolwiek firmy bym nie kupiła pokazują mi cienie.. Raz jaśniejsze, raz ciemniejsze. No nic jeszcze 2 dni dupka i czekamy na kolejny cykl [emoji123]
Hej! Jestem tu nowa, tzn czytam to forum od jakiegoś czasu ale dopiero teraz sie zarejestrowalam. Staramy sie z narzeczonym w sumie tak od lipca. Dzisiaj rano (przed chwila) zrobilam test, teoretycznie wg aplikacji Flo 10dni po owulacji w 26dc. Chcialam zrobic na wszelki wypadek bo dzis piatek i chcialam wiedziec czy moge sie napic drinka w weekend, ale szczerze nie spodziewalam sie ze cos wyjdzie. Zalaczam zdjecie testu Facelle z Rosmanna. Myslicie, ze to to?![]()
Zobacz załącznik 1203920