reklama

promyczek_
Zaciekawiona BB

Hej dziewczyny,
Dopiero dzisiaj trafiłam tutaj
 jestem 12dpo, ostatni cykl mi się wydłużył, a ten wg aplikacji wyjdzie krótszy... czekam na piątek, żeby testować chociaż mam wrażenie, ze się udało, ale istnieje szansa ze sama się nakręcam 

Mam nadzieje, ze wbije tu w piątek z dobrymi wieściami

Dopiero dzisiaj trafiłam tutaj
Mam nadzieje, ze wbije tu w piątek z dobrymi wieściami
Gryfin
Fanka BB :)

Wow, w takim razie trzymam kciuki za piękny pozytyw w piątekHej dziewczyny,
Dopiero dzisiaj trafiłam tutajjestem 12dpo, ostatni cykl mi się wydłużył, a ten wg aplikacji wyjdzie krótszy... czekam na piątek, żeby testować chociaż mam wrażenie, ze się udało, ale istnieje szansa ze sama się nakręcam
![]()
Mam nadzieje, ze wbije tu w piątek z dobrymi wieściami![]()
No to czekamy na piękny test z pięknymiHej dziewczyny,
Dopiero dzisiaj trafiłam tutajjestem 12dpo, ostatni cykl mi się wydłużył, a ten wg aplikacji wyjdzie krótszy... czekam na piątek, żeby testować chociaż mam wrażenie, ze się udało, ale istnieje szansa ze sama się nakręcam
Mam nadzieje, ze wbije tu w piątek z dobrymi wieściami ❤
promyczek_
Zaciekawiona BB

Dzięki 
 Mam nadzieje, że taki będzie 
 wczoraj pierwszy raz w życiu jadłam śledzie

Oho.. No to chyba jednak się udałoDzięki ❤ Mam nadzieje, że taki będziewczoraj pierwszy raz w życiu jadłam śledzie
![]()
Ja nigdy ryby nie lubiłam. A jak zaszłam w pierwsza ciąże to się zajadałam..Dzięki ❤ Mam nadzieje, że taki będziewczoraj pierwszy raz w życiu jadłam śledzie
![]()
madzialena647
Fanka BB :)

A który cykl starań?Hej dziewczyny,
Mam nadzieje, ze wbije tu w piątek z dobrymi wieściami ❤
reklama

promyczek_
Zaciekawiona BB

Ogólnie 4, ale mieliśmy 2 miesiące przerwy wiec jakby 2 z rzęduA który cykl starań?u nas pierwszy i też jutro testuje
![]()
@Lisa_, ja nigdy bym nie posadziła się o jedzenie śledzi... jeśli okaże się, ze to nie ciąża to nie wiem co to