reklama
HeraUnique
Fanka BB :)
A ja dzisiaj znów mam bóle okresowe, a nadal go nie widzę 

Byłam u gina w tym cyklu i wszystko jest dobrze, od niego mam zielone światło na starania.. Od 3 tygodni biorę eutyrox i nie wiem co jest z mojąA luteina może pomóc w tym przypadku? Tylko pewnie pasowałoby wybrać się do gin, a na dniach pewnie sama przyjdzie..

Kropka29
Moderator
Ja miałam tak w tamtym cyklu, przez tydzień bolało mnie jak na okres i do tego co chwile miałam wrażenie że już ze mnie leci i szlam do łazienki sprawdzaćA ja dzisiaj znów mam bóle okresowe, a nadal go nie widzę![]()

HeraUnique
Ja myślę, że jutro powinnam dostaćJa miałam tak w tamtym cyklu, przez tydzień bolało mnie jak na okres i do tego co chwile miałam wrażenie że już ze mnie leci i szlam do łazienki sprawdzać![]()

monnkej
Nie. Miałam jutro konsultować to z ginekologiem. Miałam. Tak. Godzinę temu otrzymałam telefon, ze doktor zle się czuje, będzie robiła test i może spotkamy się za tydzień, może za 3.. czujecie to? Dobrze,ze chociaż dziś zadzwoniła... Ostatnio endokrynolog ot tak wzięła urlop i nie odbyła się wizyta, teraz gin...A zbijasz czymś prolaktyne??
93kora
i nie dostanieszA ja dzisiaj znów mam bóle okresowe, a nadal go nie widzę![]()
A jesteś pewna, że nie ma szansy na dwie kreseczki?A ja dzisiaj znów mam bóle okresowe, a nadal go nie widzę![]()
HeraUnique
i nie dostaniesz![]()
Nie mam pojęcia. Wróciłam rano ze spaceru i przy podcieraniu była różowa krew. Założyłam wkładkę i czysta, a teraz przy podcieraniu trochę brązowego śluzuA jesteś pewna, że nie ma szansy na dwie kreseczki?

reklama
Kropka29
Moderator
Trzymam kciuki żeby się nie rozkręciło!Nie mam pojęcia. Wróciłam rano ze spaceru i przy podcieraniu była różowa krew. Założyłam wkładkę i czysta, a teraz przy podcieraniu trochę brązowego śluzumam czasami plamienia przed okresem więc pewnie jutro dostanę, choć nigdy nie bolało mnie podbrzusze przy plamieniu. Zobaczymy, do jutra powinno się rozkręcić
![]()