onanana - Pola nie urodziła się duża, po porodzie położyli ją pomiędzy dwoma chłopczykami - jeden miał 3500 czy 3600 (już nie pamiętam) a drugi (o zgrozo poród SN) prawie 5 kg!, byłyśmy z moją mama przerażone - do położnej płakałyśmy jaka POla malutka ( 50 cm i 2970g), położna anm powiedziała, że może się założyć, że POla zaraz dogoni albo przrgoni te dzieci - bo mneijsze dzieci jakoś szybciej przybierają i bardziej ten pezyrost widać, no i , że tamci to chłopcy nio i więksi. Maja na początku super przybierała, teraz jest starszai orgaznim juz nie potrzebuje moze takich zapaszków ;-) Mnie sie wydaje, ze pewno na dluość wam smignela, gorzej by bylo gdyby chudla. Tez od pocztku mam cisnienie na karmienie piersia, jakos zawsze chcialam karmic i dla mnie podobnie jak dla ciebie to super wygodne ( no jedyny minus, ze jestem uwiazana i wszedzie musze ejzdzic z mloda

ale da sie przezyc, co nie ?;-) Chociaz zawsze powtarzalam ze gdyby POla sie nie anadala to woallabym ja dokarmaic MM, niz patrzec na glodne dziecko .
Tak ajak laski pisza, Maja wcale zabiedzona jest :-) zawsze usmiechnieta i zdrowa to najwazniejsze

A teraz i tak bę∂zie jadła już masę innych rzeczy
Pepsi - ja tez POli nie dokarmiam jest tylko an cycu, ale chyba juz jej cos podam z owockow - 8.05 skonczy 6 m-cy. Nie wiem jakie ma wynik ikrwi, bo nigdy nie robilam, ale caly czas przybiera , 3 tyg temu bylysmy u klearza i od tamtej pory przybrala ponad 500 g, wiec mysle ze jest ok.
Laski - nie kłóćcie się, to bez sensu.
Winki ,jak Cię dziołcha lubię, tak Cię opierniczę, zgadzam się, że to nie jest kółko wzajemniej adoracji, ale troszkę to było uszczypliwe,
pepsi - spoko, są dziewczyny które Ciebie pytają i radzą się o wszytsko , mnie też kiedyś pomogłaś, już nie pamiętam ale o coś się pytalam, tyle razem już tu jesteśmy i tyle razem przeszłyśmy i chcesz z nami rozwodu?!