reklama
Katerinka_2
podwójnie szczęśliwa mama
u nas profilaktycznie
margo zwróć uwagę czy jej się główka też poci, ja ostatnio jak byłam ze soba u lekarza to się pytałam czy to jakaś objawa że małej rączki i nóżki pocą (na szczeście tak z 2 razy zauważyłam).ona że możę dużo brykała ale jeżeli przy tym główka się poci to może świadczyć o krzywiźnie i będzie trzeba wtedy zwiększyć wit. D
Dziewczyny a próbowałyście gotować ciuszki z plamami? Ja tak robiłam z tymi co dostałam używanymi, które miały plamy z jedzenia i oliwki. Wygotowałam nawet te kolorowe. Do gara (na rosółwrzątek i kilka garści proszku do kolorów dla dorosłych i na wolnym ogniu (bo strasznie to kipi) gotowałam po 1 ciuszku, każdy po 3 min. Wszystko pozłaziło
Potem wiadomo kilka razy płukałam ręcznie i później ubranka poszły do pralki w proszku dziecięcym.
gotoalam bawelniane bodziaki i probowalam sprac w arielu odplamiaczu i w vanishu

nic nie dalo....
reklama
I
inna_a
Gość
Aneczka dokładnie mi też lekarz powiedział,że jak główka się poci to może być za mało witaminy D naszemu się pociła i muszę mu dawać po 4 krople dziennie D mimo, że karmię MM