PaniR
Fanka BB :)
Ja się właśnie zastanawiam nad l4. Dziś mam pierwszą wizytę. U mnie wszyscy będą w pracy krzywo patrzeć...Jestem po wizycie. Dziś 5+6. Widać ładny pęcherzyk, cialo żółte i zalążki zarodka
Za tydzień idę zobaczyć serduszko i l4
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja się właśnie zastanawiam nad l4. Dziś mam pierwszą wizytę. U mnie wszyscy będą w pracy krzywo patrzeć...Jestem po wizycie. Dziś 5+6. Widać ładny pęcherzyk, cialo żółte i zalążki zarodka
Za tydzień idę zobaczyć serduszko i l4
Taaaak, niestety w pracy nie mam jak jeśćCzy też macie takie parcie na jedzenie? Mogłabym ciągle jesc...wszystko naraz i to niestety mam smaka na same niezdrowe rzeczy![]()
Ja mam to samo! W pierwszej ciąży też tak miałam i jest córeczka, ciekawe czy tutaj też tak będzieCzy też macie takie parcie na jedzenie? Mogłabym ciągle jesc...wszystko naraz i to niestety mam smaka na same niezdrowe rzeczy![]()
Mam tak samo ale włącza mi się to dopiero po południuCzy też macie takie parcie na jedzenie? Mogłabym ciągle jesc...wszystko naraz i to niestety mam smaka na same niezdrowe rzeczy![]()
DokładnieCzy też macie takie parcie na jedzenie? Mogłabym ciągle jesc...wszystko naraz i to niestety mam smaka na same niezdrowe rzeczy![]()
Mnie bolały przez ostatni tydzień dość mocno, dzisiaj prawie ich nie czuje. Nie wiem czy to dobrze że przestały mnie tak boleć..A urosły Wam już coś piersi? Bo mnie na razie to tylko bolą![]()
Mnie sutki strasznie bolą i mam wrażenie że te piersi są mega nabrzmiałe, może i nawet ciut urosłyA urosły Wam już coś piersi? Bo mnie na razie to tylko bolą![]()