KoszałekOpałek
Fanka BB :)
SuperWiem, że nie powinnam się chwalić, ale mnie ewidentnie los oszczędził i geny mamusia dobre dała. Piersi zawsze miałam spore, w ciążach urosły, ale po karmieniu nigdy nie sflaczały, rozstępów też żadnych nie mam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SuperWiem, że nie powinnam się chwalić, ale mnie ewidentnie los oszczędził i geny mamusia dobre dała. Piersi zawsze miałam spore, w ciążach urosły, ale po karmieniu nigdy nie sflaczały, rozstępów też żadnych nie mam![]()
No właśnie w ciazy nic a nic się nie zmieniły, w sensie urosły oczywiście baaardzo, ale po ciąży wróciły do swojego kształtu, karmić też mogę, bo mam implanty pod mięsień.Też nad tym myślałam ale dopiero po 2 dzieckuniestety w pierwszej zwiększyły się o dobre 3 rozmiary i sflaczały
![]()
Ja nie, ale trzymam kciukiKtóra z Was robić jutro ze mną betę?
Nie patrz na innych. To Twoje życie, Twoje ciało. Nikt za Ciebie nie będzie cierpiał gdyby coś się nie daj Boże wydarzyło. Lub gdybyś miała bardzo uciążliwe dolegliwości ciążowe. Zrób to co uważasz dla Was za słuszne. I daj znać jak dzisiejsza wizyta!?Ja się właśnie zastanawiam nad l4. Dziś mam pierwszą wizytę. U mnie wszyscy będą w pracy krzywo patrzeć...
To była pierwsza wizyta. Jest piękny pęcherzyk ciążowy i ciałko żółtkowe w nim. Mam zlecone badania, duphaston mam brać 3x1 na wszelki wypadek. Pecherzyk jest bardzo duży, biorąc pod uwagę pierwszy dzień ostatniej miesiączki to dzisiaj 4t6dc. Prawdopodobnie owulacja była wcześniej niż w ogóle mogłabym się jej spodziewać. A miało nic z tego nie być, byłam na monitoringu w lutym i najwyraźniej przegapiliśmy owulację dlatego bylam bardzo zaskoczona dwoma kreskami na teście. Miła niespodziankaNie patrz na innych. To Twoje życie, Twoje ciało. Nikt za Ciebie nie będzie cierpiał gdyby coś się nie daj Boże wydarzyło. Lub gdybyś miała bardzo uciążliwe dolegliwości ciążowe. Zrób to co uważasz dla Was za słuszne. I daj znać jak dzisiejsza wizyta!?
Ja jutro idę na betęKtóra z Was robić jutro ze mną betę?
Ok obawiam się że trudno coś doradzić. Znam dziewczyny które kupowały najdroższe kosmetyki, a i tak miały rozstępy, znam takie które nic nie stosowały i zero rozstępów. Możesz smarować, zawsze to trochę nawilży skórę, ale jak masz tendencje to pewnie niewiele pomożeDziewczyny, chyba wywołałyśmy wilka z lasu.. poszłam się kąpać, rozbieram się, patrzę w lustro a ja na obydwu cyckach mam czerwone rozstępy!
Po 3 krechy na każdej piersi , jakby przed chwilą ktoś mi ostrym pazurem przejechał..
No masakra. Macie jakieś sprawdzone olejki, kremy czy cokolwiek innego? Obawiam się że mam tendencje do rozstępów. Moja mama ma okropny brzuch po 3 ciążach , ja sama również po drastycznym przytyciu na studiach