DomkaAtomka
Fanka BB :)
Och..chyba taka moja uroda
kupie coś jutro, przetestuje ale nie nastawiam się na powalający efekt
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to będziemy razem czekać na wynikJa jutro idę na betę
Moja Pani Ginekolog dała mi skierowanie na piątek ale ja sobie zrobię jeszcze jutro i wtedy po 48h znowu w piątek żeby zobaczyć czy jest przyrost ok![]()
Ja włożyłam do pudełka maleńkie buciki i pozytywny test. Chłop oszalał![]()
![]()
Nie staraliśmy się, to był jedyny stosunek w poprzednim cyklu... Mamy już synka, który nieźle dał nam w kość przez pierwsze trzy lata więc nie wiem jak mąż zareaguje na drugie maleństwo. Poczekam aż będę miała wynik drugiej bety i jakoś to wyduszeWitaj
Podobną betę miałam z córką (48.3) i teraz młoda niebawem kończy 4 lata
A czemu się zastanawiasz jak powiedzieć? Nie staliście się?
Mam 33 lata i 5- letniego synka (urodzonego w lockdownie covidA właśnie miałam pisać kobietki mojeżebyście napisały swój wiek oraz na stanie czy są jakieś już rodzeństwa i w jakim wieku
tak z ciekawości czy są tu mamusie już doświadczone czy pierworodne
JaaaKtóra z Was robić jutro ze mną betę?
Dodulina20
Czekamy z niecierpliwością!Dodulina20
Małopolskapani
I jato lecimy na betę jak będą wyniki to wrzucamy
![]()
Moja pierwsza też urodzona podczas covida (20.06.2021), ale nie wspominam tego źle (w 6stym miesiącu miałam covida, ale łagodnie przeszłam), podczas porodu nie miałam covida i sam poród i pobyt na położnictwie nie różnił się niczym od tego w 2023 jak rodziłam drugą. Położne i lekarze dbali żebyśmy nie odczuły tego wszystkiegoMam 33 lata i 5- letniego synka (urodzonego w lockdownie covid)
Ja dopiero zaraz będę wychodzić. Poszłabym szybciej, ale w poniedziałek robiłam o 10, więc chcę jak najbliżej tej godziny zrobić. Choć na pewno nie wytrzymam do 10, pewnie zrobię około 9Dodulina20
Małopolskapani
I jato lecimy na betę jak będą wyniki to wrzucamy
![]()