reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

Wizytę mam normalnie na NFZ w poniedziałek 17go, dzisiaj byłam prywatnie bo zaniepokoiło mnie to pieczenie i ból a się oczywiście na googlach naczytałam. Więc to była wizyta nie planowana
A nie myślałaś żeby przełożyć kilka dni tą wizytę? Skoro dziś tylko malutki pęcherzyk ciążowy to nie wiem czy do poniedziałku serduszko się pojawi 🤔 ale ja to się nie znam na tych terminach ;)

reklama
A nie myślałaś żeby przełożyć kilka dni tą wizytę? Skoro dziś tylko malutki pęcherzyk ciążowy to nie wiem czy do poniedziałku serduszko się pojawi 🤔 ale ja to się nie znam na tych terminach ;)
W poniedziałek pęcherzyk powinien być większy i powinno być widać zarodek, bez serduszka, na serduszko jeszcze za wcześnie. A zwolnienie z pracy musi mi dać kontynuacja

Ja dziś jeszcze zanim wstałam z łóżka miałam straszne mdłosci i siedzę w domu. Jeszcze tydzień temu byłam taka głodna, jadłam więcej niż facet a od kilku dni jest masakra, boję się jeść. Rano mam mdlosci, idę do łazienki i nic🙈 wczoraj poszłam po pracy coś zjeść i wszystko zwymiotowałam... wieczorem na kolacje mąż odgrzewał gotową pizze z biedronki i ugryzlam tylko kilka razy bo się bałam powtórki, a dobra była😢

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry