AgnieszkaMaria
Aktywna w BB
Mam wrażenie, że ten wątek nie wyświetla się na pierwszej stronie. Ciężko go znaleźć. Ja miałam problem 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też miałam problem ze znalezieniem, dopiero po wejściu w lutowe kreseczki tam był link przekierowującyMam wrażenie, że ten wątek nie wyświetla się na pierwszej stronie. Ciężko go znaleźć. Ja miałam problem![]()
Nie, ale każdy tak na początku, on potem wskoczy do góryMam wrażenie, że ten wątek nie wyświetla się na pierwszej stronie. Ciężko go znaleźć. Ja miałam problem![]()
Witamy! Wątek się rozkręci to wskoczy na górę i będzie łatwiej go znaleźćHejka kobietki
Witam się z Wami termin na 16 listopada 2025![]()
Pewnie, kiedy będzie miał więcej odpowiedziNie, ale każdy tak na początku, on potem wskoczy do góry![]()
Jeszcze nieWitamy! Wątek się rozkręci to wskoczy na górę i będzie łatwiej go znaleźć
Byłaś już u lekarza?
A robiłaś tylko test czy bete?Jeszcze niemam w rodzinie położna i mówiła że na spokojnie do lekarza między 17 a 21 marca
żeby było już coś konkretnego widać. Ma mnie jutro umówić bo pracuje w przychodni w tym terminie a ja jeszcze i tak idę pójdę prywatnie też około tego terminu
w poniedziałek pójdę po zwolnienie z pracy do rodzinnego.
Testy różnych firm i wszystkie pozytywneA robiłaś tylko test czy bete?![]()