Ja też idę dopiero 19 marca na pierwszą wizytę, będzie wtedy 7+1 właśnie, mam nadzieję wszystko zobaczyć co trzebaJeszcze niemam w rodzinie położna i mówiła że na spokojnie do lekarza między 17 a 21 marca
żeby było już coś konkretnego widać. Ma mnie jutro umówić bo pracuje w przychodni w tym terminie a ja jeszcze i tak idę pójdę prywatnie też około tego terminu
w poniedziałek pójdę po zwolnienie z pracy do rodzinnego.
reklama
Oj w ciazy trochę tego pobierania będzie....idź będziesz spokojniejsza jak sprawdzisz przyrosty.Zastanawiam się czy iść jutro rano na betę ale ja panicznie boję się pobierania krwi![]()
Ps. Napisałam do głównej moderatorki aby przeniosła ten nasz watek do góry.
natalia16!
Fanka BB :)
Mnie właśnie jutro to czeka już drugi raz i jestem cała w stresie czy będzie szła do góry betaZastanawiam się czy iść jutro rano na betę ale ja panicznie boję się pobierania krwi![]()
Truskawka0105
Tak też mówiła mi moja kuzynka która jest położnaJa też idę dopiero 19 marca na pierwszą wizytę, będzie wtedy 7+1 właśnie, mam nadzieję wszystko zobaczyć co trzeba![]()
Truskawka0105
Chyba jednak pójdę jutro na tą betę ale co przyrost musiałabym w sobotę sprawdzić bo po 48h a w sobotę nie czynne żadne labolatorium więc dopiero w poniedziałek a to będzie przyrost i tak z 96h już więc nie wiem jak to zrobić czy pójść w poniedziałek i w środę ?Mnie właśnie jutro to czeka już drugi raz i jestem cała w stresie czy będzie szła do góry beta
natalia16!
Może lepiej poczekaj do poniedziałku i później w środę zrobChyba jednak pójdę jutro na tą betę ale co przyrost musiałabym w sobotę sprawdzić bo po 48h a w sobotę nie czynne żadne labolatorium więc dopiero w poniedziałek a to będzie przyrost i tak z 96h już więc nie wiem jak to zrobić czy pójść w poniedziałek i w środę ?
Truskawka0105
Myślę że tak będzie rozsądnieMoże lepiej poczekaj do poniedziałku i później w środę zrob
A nie masz diagnostyki? U nas są czynni w sobotę, jak nie, to lepiej faktycznie w poniedziałek i środęChyba jednak pójdę jutro na tą betę ale co przyrost musiałabym w sobotę sprawdzić bo po 48h a w sobotę nie czynne żadne labolatorium więc dopiero w poniedziałek a to będzie przyrost i tak z 96h już więc nie wiem jak to zrobić czy pójść w poniedziałek i w środę ?
Truskawka0105
Cos ty, nie ma u mnie.A nie masz diagnostyki? U nas są czynni w sobotę, jak nie, to lepiej faktycznie w poniedziałek i środę
reklama
AgnieszkaMaria
Aktywna w BB
Ale numer, ja jestem z 16 listopadaHejka kobietki
Witam się z Wami termin na 16 listopada 2025![]()
Podziel się: