Truskawka0105
Fanka BB :)
Agaaaa nie strasz proszę bo też znam osoby z listopada nawet bym powiedziała z bardzo ciężkim charakteremAle numer, ja jestem z 16 listopadaszczerze? Jestem ciężkim charakterem !
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agaaaa nie strasz proszę bo też znam osoby z listopada nawet bym powiedziała z bardzo ciężkim charakteremAle numer, ja jestem z 16 listopadaszczerze? Jestem ciężkim charakterem !
No skorpiony są ciężkie w pożyciuAgaaaa nie strasz proszę bo też znam osoby z listopada nawet bym powiedziała z bardzo ciężkim charakterem![]()
UuulalalaaaaNo skorpiony są ciężkie w pożyciuAle mi to wcale nie przeszkadza. Ważne, że mój mąż ma do mnie cierpliwość.
Ja wstępnie mam termin na 5 listopada i dwa skorpiony w domu … współczuje mężowi![]()
Ja mam już na stanie córkę z 25 listopadaAgaaaa nie strasz proszę bo też znam osoby z listopada nawet bym powiedziała z bardzo ciężkim charakterem![]()
Byłam dzisiaj mam wynik 38,93Oj w ciazy trochę tego pobierania będzie....idź będziesz spokojniejsza jak sprawdzisz przyrosty.
Ps. Napisałam do głównej moderatorki aby przeniosła ten nasz watek do góry.
Pięknie !Byłam dzisiaj mam wynik 38,93w sobotę sprawdzę przyrost
Ja pójdę w sobotę i w poniedziałek teżPięknie !Ja wczoraj miałam 31.80, idę na przyrost jutro i w poniedziałek
Ja pójdę w sobotę i w poniedziałek też![]()