To czekamy na wieściJA właśnie czekam na wyniki drugiej bety, już się nie umiem doczekać czy będzie przyrost
reklama
natalia16!
Fanka BB :)
Mam nadzieję że będą to dobre wieści!To czekamy na wieści![]()
DomkaAtomka
A przy czym pracujesz że tak szybko zwolnienie? Pytam z ciekawości, bo mi jak lekarz zaproponuje to też nie będę się bronićJeszcze niemam w rodzinie położna i mówiła że na spokojnie do lekarza między 17 a 21 marca
żeby było już coś konkretnego widać. Ma mnie jutro umówić bo pracuje w przychodni w tym terminie a ja jeszcze i tak idę pójdę prywatnie też około tego terminu
w poniedziałek pójdę po zwolnienie z pracy do rodzinnego.
Mój np proponuje sam, bez pytania nawet co za praca...Z tym że ja mam plan pracować do końca maja i od czerwca iść na l4 bo też dzieciaki w domu będą całe wakacje..A przy czym pracujesz że tak szybko zwolnienie? Pytam z ciekawości, bo mi jak lekarz zaproponuje to też nie będę się bronić![]()
DomkaAtomka
Właśnie ja jak byłam w pierwszej ciąży, którą poroniłam też mi od razu proponował, ale nie chciałam.Mój np proponuje sam, bez pytania nawet co za praca...Z tym że ja mam plan pracować do końca maja i od czerwca iść na l4 bo też dzieciaki w domu będą całe wakacje..
Teraz jak będzie proponował to biorę od razu
Ja co prawda mam pracę siedzącą, ale strasznie wymagającą psychicznie. Nie będę się użerać i stresować
Ja biorę jod, omega, dha, kwas foliowy , ale planuje kupić jakiś kompleks właśnieA jakie bierzecie witaminy?
Co myślicie o Femibion 1?
Jak tam, masz już wyniki?Mam nadzieję że będą to dobre wieści!
natalia16!
reklama
DomkaAtomka
Trzymaj się!Niestety beta spadła z 309 na 180![]()
![]()
Podziel się: